П'яне ДТП біля «Карабасу»: що відомо про аварію і винуватця?

П'яне ДТП біля «Карабасу»: що відомо про аварію і винуватця?
П'яний водій на Toyota Camry врізався в стіну кафе «Карабас»
  • У Вінниці в мікрорайоні Поділля ввечері 24 березня автомобіль Toyota Camry врізався в стіну кафе-бару «Карабас».
  • Водій за кермом був п'яний, в аварії ніхто не постраждав. Винуватцем ДТП назвали чоловіка, що живе неподалік кафе.
  • Дев'ять років тому на цьому ж місці сталася схожа аварія. Тільки тоді було троє загиблих.

Аварія сталася вчора, близько 20.30 вечора. За інформацією прес-служби патрульної поліції Вінницької області, п'яний 34-річний водій Toyota Camry на великій швидкості вилетів на тротуар, далі врізався в бар «Карабас». В його крові виявили більше 1 проміле алкоголю. На водія склали протоколи за двома статтями, в тому числі, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Фото і відео з місця ДТП з'явилися одразу в соцмережах. В коментарях вінничани пишуть, що водій на автомобілі спочатку зніс дерева на тротуарі, потім врізався в стіну.

Відео дня
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поділля,ДТП🚨 біля Карабасу,водій п‘яний.

A post shared by Вінниця ДТП Vinnytsia (@dtp.vn) on Mar 24, 2020 at 12:15pm PDT

Деякі коментатори упізнали винуватця ДТП. Згодом читачі нам повідомили, що на відео вінничанин Артем Кисельов, який мешкає поруч з місцем ДТП. Він навчався в Одеській морській академії, ходив у плавання.

Ми намагалися зв'язатися з Артемом у мережі Фейсбук, він на повідомлення не відповів. Якщо відреагує, ми опублікуємо його коментар, тому слідкуйте за новинами на 20minut.ua.

Також читачі вже «пробили» інформацію про щойно куплену автівку винуватця ДТП. З цієї інформації зрозуміло, що досі ця машина не фігурувала в ДТП чи адмінсправах.

У вчорашній аварії, нагадаємо, обійшлося без жертв, бо у період карантину біля «Карабасу» було малолюдно. А на цьому ж місці було колись смертельне ДТП .

Дев'ять років тому у травневий вечір біля закладу «Карабас» стояла молода пара, 22-річні Сергій та Настя, які мали незабаром побратися. З ними була їх подруга Тетяна, яка збиралася бути у них дружкою на весіллі. Усі троє загинули під колесами Hyundai.

П'яний водій в'їхав у молодих людей зі швидкістю 134 кілометри на годину. Обвинуваченому дали 10 років в’язниці. Але він відсидів він менше трьох.

Про трагічну історію журналісти 20minut.ua писали у цих публікаціях: 

Читайте також:

В автотрощі загинув відомий «український отаман» Дмитро Лісовий (ВІДЕО)

Взуття, одяг, телефон: як обробляти речі від інфекції?

Рецепти від трьох вінницьких шефів: що приготувати для зміцнення імунітету?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Dim Vin

    Хтось вже жартував про "Аллаявбар!"?
  • Pravdorub

    Дев'ять років тому назад на цьому самому ж місці такий самий п'яний виродок на величезній швидкості розмастив об стіну "карабаса" трьох ще зовсім молодих людей, перемішавши їхні тіла з металом, керамічною плиткою і склом, дуже жахлива була аварія, навіть досвідчені на той час міліціянти, мліли від побаченого
  • Daily

    на подолье одна пьянь и  проживает выходцы из колхозов севшая в хороший автомобиль
  • Денис Пархоменко

    Максимум что дадут 10000 грн штрафа и год лишения прав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up