В автотрощі загинув відомий «український отаман» Дмитро Лісовий (ВІДЕО)

В автотрощі  загинув відомий «український отаман» Дмитро Лісовий (ВІДЕО)
В ДТП загинув боксер Дмитро Лісовий
  • В автокатастрофі під Києвом загинув відомий український боксер.
  • Дмитро Лісовий — вінничанин, призер чемпіонатів України з боксу, колишній учасник боксерської команди «Українські отамани».

Вдень 17 березня, в ДТП під Києвом загинув відомий вінничанин, знаний в Україні боксер Дмитро Лісовий.

Загиблий боксер — призер чемпіонатів України з боксу, колишній учасник боксерської команди «Українські отамани». Виступав у ваговій категорії до 91 кг. Був спаринг-партнером Олександра Усика. Родом із Вінницької області. 

Відео дня

На 26-му кілометрі Наддніпрянського шосе, біля повороту на Підгірці, зіткнулося два автомобіля — Daewoo Lanos і Audi. Дмитро Лісовий був в автомобілі Daewoo, який виїхав на заборонений червоний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілем Audi.

Унаслідок аварії водій Daewoo, якому саме сьогодні виповнилося 22 роки та його пасажир, 24-річний боксер загинули на місці пригоди. Водій другої автівки перебуває в лікарні.


Читайте також:

Моторошна ДТП на Немирівському шосе: швидка не розминулась з автівкою (ВІДЕО)
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ддд

    Жаль парнЯ конечно., но вот у нынешней молодежи нет никакого чувства самосохранения...
  • Angelika Pashkovskaya

    Дивилась відео,він явно поспішав на червоний.Прикро,що нецінуючи своє життя,погубив інших.

    Angelika Pashkovskaya reply Angelika Pashkovskaya

    Сергей Моисеев Пассажира жаль,я имела ввиду водителя.

    Сергей Моисеев reply Angelika Pashkovskaya

    Angelika Pashkovskaya - он был пассажиром.
  • Юрий Небольсин

    The
  • Роман

    Он не Внничанин, он с Киева, одно время жил и выступал за наш город! Хороший был парень! Царство небесного ему! Родным соболезную!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Очільник ОВА вручив родинам Захисників почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up