Моторошна ДТП на Немирівському шосе: швидка не розминулась з автівкою (ВІДЕО)

Моторошна ДТП на Немирівському шосе: швидка не розминулась з автівкою (ВІДЕО)
Фото зі сторінки "Дорожний контроль Вінниця" на ФБ
  • Сьогодні, 17 березня, у Вінниці сталася жахлив аварія.
  • Свідки кажуть, що автівка не пропустила швидку допомогу.
  • Відомо про чотирьох постраждалих.
  • Дивіться відео моменту зіткнення та відео з місця ДТП.

ДТП сталась близько 22 години на вулиці Немирівське шосе біля автосалону «Мазда».

Свідки повідомляють, що авітка не пропустила швидку допомогу, яка везла хворого з району.

Дивіться відео моменту зіткнення:

Відео дня



 

На фото видно, що лежать на землі двоє постраждалих. Наразі відомо про чотирьох постраждалих. Їх забрали у лікарню.

Наш журналіст веде репортаж з місця:

— Свідки кажуть, що водій мікроавтобуса не пропустив швидку допомогу, яка їхала з увікненою сиреною. Швидка почала перекидатися в повітрі та вилетіла на автівку «Мазда», — розповідає Віталій Павловський.

Помітно місце удару — задня бокова частина.

— Пасажири «Мазди» — це родина з підлітком, всі живі та дают покази поліцейським. Водія «бусу» і увесь екіпаж, пацієнтів «швидкої», що їхала до нас з Гайсина — забрали до лікарні. Попередньо, люди живі. Їхній стан оцінити неможливо: коли я приїхав сюди, то постраждалих забрали з місця ДТП, — розказав журналіст RIA Віталій Павловський.

На місці працюють рятувальники та поліція.

Дивіться фото з місця:


Читайте також:

В автотрощі загинув відомий «український отаман» Дмитро Лісовий

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (159)
  • Володимир Шилик

    Я пропоную,усім,хто вважає що екстрені служби повинні пропускати усіх оленів,які поспішають,під час виклику ( коли у них щось трапиться)-повідомляти диспечеру свою позицію і вказувати щоб до них не поспішали,а їхали як усі.
    P.S. на відео видно,що зелене світло для швидкої засвітитися через 2 сек.після зіткнення. Висновки робіть самі.
  • Юрий Гуд

    Водій швидкої, навіть з увімкненними проблисковими маячками та звуковим сигналом, перед проїздом перехресть на заборонений сигнал світлофора, повинен впевнитись, що його бачать та прпускають. З відео видно, що водій швидкої значно перевищив безпечну швидість і навіть не пригальмував перед перехрестям.
  • Veronika Orlova

    Не поняла, это они с Гайсина везли пациента с инсультом в Винницу???
  • Татьяна Тернавская

    Ужас....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up