«Чумачечая страна»: на Хорту піаритись набридло, взялись за Потапа

«Чумачечая страна»: на Хорту піаритись набридло, взялись за Потапа
  • Потап і Хорт – ці два чоловіка/персонажі сьогодні зроблять день Вінниці
  • Хто з них стане більшим героєм – покаже Фейсбук…  
  • І на концерті, і в суді там чекають патріотів… 

«Свобода»  піариться по всій Україні, виступаючи проти дуету Потапа і Насті. Вінницькі партійці не здивували оригінальністю. Дивує інше - у Вінниці приєднались до акції їхні колеги із Блоку Петра Порошенка, причому «використовуючи партійну символіку БПП». Таку заяву вчора оприлюднила Вінницька територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Більше того – проінформували «громадськість та представників засобів масової інформації, що депутат Андрій Андреєв, ініціатор концерту, не є членом політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», а лише – член фракції у Вінницькій міській раді». (заява)

І додали: «Ми засуджуємо те, що Андрій Андреєв не враховує позицію виконкому Вінницької міської ради щодо відбору виконавців, які мають сумнівну репутацію у зв’язку із контактами у РФ».

Андрєєв мовчить. Зате тепер його обличчя знають ті, хто навіть не чув про такого депутата. Хоча, наскільки відомо, не Андрій Андрєєв  є організатором концерту, а команда Віктора Бронюка - «ТіК» - останнього «Почесного громадянина Вінниці» - компанія «ВінницяКонцерт». Якщо вірити Фейсбуку, то це концертна агенція, яка створена продюсером «ТіКу» - Олегом Збаращуком… 

Відео дня

Зате говорять інші. Потап ще у квітні відповів на подібні закиди

А політикам і активістам  потрібне шоу. Вони ж з громадськістю. Сьогодні на концерті змішаються всі. Інше питання, що у Вінниці немає нормального концертного залу, тому виступають артисти лише в Будинку офіцерів і тепер ще в «Мегамолі», декому вистачає сцени муздрамтеатру.

Так, «міська рада рекомендувала не проводити концерт». Але ж і на День міста запрошували Івана Дорна, який теж виступає у Москві. І співає він російською. Теж міг потрапити у список «рекомендованих заборонити», якщо вже по-чесному…  З великою повагою ставлюсь до Дорна, бо чула, що він зароблені гроші (у тій же Москві) витрачає як допомогу в АТО.

Але ж і проект Потапа «Mozgi»виступали у Вінниці 17 червня у клубі «Нокаут». Без партійних прапорів і символіки.

В одній фракцій «гонят» один на одного, прикриваючись партійним прапором… Продюсер Почесного громадянина Вінниці організовує концерт «представників шоу-бізнесу, які здійснюють популяризацію сепаратистських та окупаційних сил»… Це просто паноптикум! Ну не зможете ви заборонити слухати Потапа і Настю. Дайте людям альтернативу! І вони виберуть не вас. 

А Хорт… Звичайно, він проти цього дуету. Піаритись на ньому вже не хочуть, набридло. До нього на суд із партійного символікою не ходять. Його влада за гратами інша, але недалеко від паноптикуму:  паноптикон — різновид тюремної будівлі, розроблений англійським філософом Джеремі Бентамом  в1785 році. Концепція розробки полягає в тому, що наглядач має можливість спостереження (-оптикон) за всіма (-пан) ув'язненими, в той час, як ув'язнені не мають можливості з'ясувати, чи ведеться за ними спостереження. Сам Бентам описував Паноптикум як «новий спосіб отримання влади одного розуму над іншим, без прикладів попереднього застосування».

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    татусяк в засаде))))))
  • Aнонiм

    de
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up