Вже з понеділка: вчені розповіли про потужну магнітну бурю на Землі

Вже з понеділка: вчені розповіли про потужну магнітну бурю на Землі
  • Вплив магнітних бур на здоров'я людини науково поки не підтверджено, проте медики запевняють, що в дні геомагнітних збурень кількість звернень до лікарень збільшується.

За повідомленнями лабораторії ренгеновської асторономії Сонця, в найближчі дні на Землю обрушиться найсильніша магнітна буря.

Перші геомагнітні збурення жителі Землі могли відчути ще в неділю, 26 вересня. У понеділок, 27 вересня, розпочнеться магнітна буря потужністю 5 балів, і вона триватиме рівно 2 дні.

Відео дня

Також вчені попередили, що геомагнітні збурення будуть відчуватися і 29 вересня.

Як відзначили дослідники, з 30 вересня магнітосфера Землі буде залишатися в спокійному стані, Найближча слабка магнітна буря можлива тільки 5 жовтня.

За прогнозом вчених, наступна незначна буря очікується 10 та 19 жовтня, і після цього магнітосфера Землі буде залишатися спокійною аж до листопада.

Медики, в свою чергу, звернулися до всіх метеозалежним людям і пацієнтам з хронічними захворюваннями. Вони рекомендують вже сьогодні підготуватися до геомагнітних збурень і поповнити свою домашню аптечку усіма необхідними препаратами, які допоможуть знизити неприємні симптоми.

 

Читайте також:

Невакциновану вчительку ледь не звільнили з роботи. Чим все закінчилось?

У МОЗ видали нову постанову про карантинні правила у школах

У Кабміні заявили про посилення карантину. Що відомо про обмеження?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталія Загурак

    Буде в в здравозахороненія ще один повід не визнати смертність від перфоріруваня (укольчика).. скажуть, магнітні сильні бурі,не витримав організм нагрузки,бо мав хронічні захворювання)))
  • Міша Предко

    Ага ,треба бігти в аптеку,скупляти ліки, і підтримувати фармацевтичних баронів!!!

    Наталія Загурак reply Міша Предко

    Міша Предко і не лиш))
  • Олександр Горчаков

    Терабіт

keyboard_arrow_up