Вінничанам пропонують вакцинуватися у пів ціни: 130 гривень замість 260

Вінничанам пропонують вакцинуватися у пів ціни: 130 гривень замість 260

Уже чотири роки у місті діє програма «Стоп грип». В її рамках вінничани можуть за допомогою експрес-тесту визначати, чи є в організмі вірус і якої групи. А також вакцинуватися за зниженими тарифом: 130 гривень замість 260.

Що це за програма?

Програма «Стоп грип» спрямована на зниження динаміки поширення вірусу серед вінничан та подолання його наслідків. Вона передбачає безкоштовну вакцинацію дітей з інвалідністю та позбавлених батьківського піклування. Всі інші вінничани можуть придбати її за 50% знижкою.

Як вакцинуватися?

Відео дня

Усі, хто хоче вакцинуватися, мають звернутися до Центрів первинної медико-санітарної допомоги. Перед щепленням лікар здійснює огляд пацієнта і визначає, чи немає протипоказань для цієї процедури. Далі буде виписаний рецепт, з яким пацієнт йде до найближчого аптечного пункту і сплачує вказану вартість. З чеком повертається до лікаря і робить щеплення.

Щеплення робиться дітям починаючи з 6 місяців.

Ситуація з вакциною та ціна у Вінниці?

— На сьогодні міська комунальна аптека закупила дві з половиною тисячі доз вакцини «ДжіСі Флю». В кінці жовтня, на початку листопада має надійти «Ваксігрип». У Вінниці передбачено кошти на 10 тисяч щеплень. Минулого року було більше 5500 щеплень, ми передбачаємо, що свідомі вінничани звернуться зробити цю процедуру. Якщо фінансовий ресурс використаємо, у нас є домовленість з міським головою, що ми докупимо цю вакцину. З вчорашнього дня пацієнтам вже проводять вакцинацію. Кожна партія може мати різну ціну. Зараз «ДжіСі Флю» коштує близько 260 гривень, а 50 % - це 130 гривень, – зазначив Олександр Шиш.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Пня

    круто
  • оля

    цікаво як прошло
  • оля

    хто робив щеплення?
  • Світлана Корнієнко

    Чого вмквл4 відповіли що вакцина відсутня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up