«Відмовтеся від масок»: лікар назвав найефективніші способи захисту від зараження

«Відмовтеся від масок»: лікар назвав найефективніші способи захисту від зараження
  • Маска не допоможе врятуватися? Міфи та правда про коронавірус.

Американський лікар Джером Адамс закликав не захоплюватися носінням медичних масок для захисту від коронавирусу. Він заявив, що маска не допоможе врятуватися від зараження, більш того, більшість людей носять маски абсолютно неправильно.

Лікар зазначив, що люди надають занадто велику увагу респіраторним маскам, однак насправді потрібно використовувати інші, більш ефективні способи захисту. Він радить: захиститися від коронавірусу допоможуть давно перевірені речі.

— Я хочу, щоб громадяни розуміли, що є заходи, до яких можна вдатися, щоб убезпечити себе. Потрібно часто мити руки, по 15-20 секунд. При кашлі та чханні потрібно прикриватися рукою. Також потрібно здійснювати соціальні заходи обережності і залишатися вдома в разі хвороби, а також триматися подалі від хворих людей, — заявив лікар.

Відео дня

Станом на 3 березня, нагадаємо, кількість хворих коронавірусів в Китаї і за його межами наближається до 91000 чоловік, жертвами небезпечної формою пневмонії стали 3117 осіб.

В Україні, в Чернівецькій області, виявили перший випадок захворювання на китайський коронавірус COVID-19. Варто додати, що Чернівецька область межує з Вінницькою.
 

Читайте також:

На Вінниччині інформують про небезпеку коронавірусу. Що потрібно знати?

Підготували санітарний гелікоптер, який транспортуватиме ймовірних хворих на коронавірус

П'ять боксів «для холери» і 10 тестів. Пресі показали готовність Вінниці до коронавірусу

Вінничани в соцмережах стали на захист українців, яких евакуювали з Китаю (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (96)
  • Тетяна Сивак

    Вчора купила в районній лікарні в аптеці тоненька масочка вісім гривень одна.
  • Василий Мак

    "через фрукты и овощи не передаётся" и тут же "мойте фрукты и овощи" ... ?
  • Оксана Приймак

    Правильно, немає в аптеках масок, то треба видумати казку, що вони не допомагають.
  • Анна Стан-Маркуш

    А туберкольозни  ходять усюды иничого  ликувалы бы их ане хернов страдаете
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up