В області за добу виявили 18 нових випадків COVID-19: дані по Вінниці та районах

В області за добу виявили 18 нових випадків COVID-19: дані по Вінниці та районах
фото: guinee360
  • «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус в області станом на ранок 6 травня.
  • Наразі в області зафіксовано 472 випадки. +18 нових за добу.

— Станом на 11.00 годин 6 травня 2020 року на території Вінницької області у 472 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 28 дітей (місто Вінниця — 16, Гайсинський райони — 4, Вінницький район — 2, Барський, Калинівський, Літинський, Томашпільський, Тростянецький, Чернівецький райони — по 1 дитині), — йдеться у повідомленні. — Зареєстровано 5 летальних випадки від коронавірусної інфекції у дорослих (місто Вінниця — 2, Калинівський район — 2, Козятинський район — 1). Одужало 219 осіб.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані:

  • м. Вінниці — 230,
  • в Калинівському районі — 72,
  • у Вінницькому — 27,
  • в Тростянецькому — 16,
  • у Гайсинському та  Погребищенському районах — по 13.
  • У Барському, Немирівському та Літинському районах зареєстровано по 10 випадків COVID – 19,
  • в Козятинському, Жмеринському, Томашпільському — по 9.
  • в Тульчинському, Хмільницькому, Ямпільському, Мурованокуриловецькому та в Липовецькому районах області.  В Оратівському, Чернівецькому, Крижопільському, Тиврівському та в м.Могилеві-Подільському — по 3 випадки COVID – 19.
  • в Іллінецькому районі зареєстровано — 2 випадки,
  • в Бершадському районі та в м Ладижин — по 1 випадку.

За даними МОЗ, станом на 9.00 сьогоднішнього дня, 6 травня, в Україні 13184 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 327 летальних. За добу було зафіксовано 487 нових випадків.

Відео дня

 

Читайте також:

В Україні понад 13 тисяч випадків коронавірусної хвороби (НАЖИВО)

В області за добу від коронавірусу одужало 70 людей: дані по Вінниці та районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Ольга Фурсова

    і як завжди правду нам не кажуть! де фото палат пульмонології  хм.шосе з хворими по 6 чол.в палатах??
  • Sergej Kovalov

    Вначалі при іспанке всі ходили в масках,потім пішло на спад,всі люди зняли маски бо не вдобно і не гарно,в ітозі багато людей померло від вірусу!Пинціонери для внуків розносят вірус,щоб квартиру безплатно досталося...так як всі повимирают

    Ловец Снов reply Sergej Kovalov

    Ти жив в часи, коли була епідемія Іспанк, що розповідаєш про маски і як в них ходили?!
  • Sergej Kovalov

    в вінниці ,буде ипедемия ,Пинционери рознесуть кругом Короновирус!!!

    Ols Kat reply Sergej Kovalov

    хуже, буде пандемiя!
  • Sergej Kovalov

    в вінниці уже кожен 2 ходить з короновірусом на роботу

    Ols Kat reply Sergej Kovalov

    ну хоч щось на роботу приносять, не все ж з роботи тягнути
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up