У Липовецькій лікарні можна отримати послуги з оздоровлення радоновими водами

У Липовецькій лікарні можна отримати послуги з оздоровлення радоновими водами
Фото: ілюстративне
  • В Липовецькій обласній лікарні відновного лікування дітей є власне джерело з родоновою водою. У медзакладі лікуються як дорослі, так і діти, які мають травми, захворювання нервової системи чи опорно-рухового апарату. Також тут є пацієнти, яким призначена післяопераційна реабілітація.

З пацієнтами медзакладу працюють ерготерапевти, психологи, масажисти та інші фахівці. Зокрема, в лікарні є власний басейн, де проводять заняття, — повідомляє Департамент охорони здоров'я та реабілітації ОВА.

Щороку тут проходять реабілітацію сотні пацієнтів. Цього року їх кількість значно менша, оскільки змінилися вимоги НСЗУ. З моніторинговим візитом заклад відвідала директорка профільного департаменту Ольга Задорожна.

Вона зазначила, що Липовецька обласна лікарня відновного лікування дітей не увійшла до спроможної мережі. Однак, медзаклад продовжує працювати й надавати допомогу пацієнтам.

Відео дня

«Ця лікарня є вкрай важливою, адже тут можуть пройти реабілітацію діти. Ми побачили доглянутий заклад з сучасними кімнатами для занять наших найменших пацієнтів», — повідомила Задорожна. 

Читайте також:

«Ковід втратив агресивність». У Вінницькій ОВА дали роз'яснення про завершення карантину

Що ми тільки не робили, аби не підхопити корону... Залиште і свій досвід на згадку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оксана Паламарчук

    А фото з санаторію Поділля м.Хмільник
  • Галина Гоцалюк

    Після лікування дуже гарний стан

keyboard_arrow_up