Яким жінкам щастить в коханні? Якості, які забезпечують стійкі любовні стосунки

Яким жінкам щастить в коханні? Якості, які забезпечують стійкі любовні стосунки
  • Як правило, краса жінки не завжди є запорукою особистого щастя.
  • Ми вирішили зайнятися вивченням даного питання та звернулися за допомогою до спеціалістів.
  • Психолог розповідає, якими якостями володіє представниця прекрасної статі, яка з високою вірогідністю знайде щастя у відносинах з коханим чоловіком.

Досвід численних досліджень дозволяє зробити своєрідний висновок: в коханні щастить щасливим людям. Тобто спочатку —  відчуття і стан щастя, а потім — кохання. А не навпаки! Фактично жінка, яка пов'язує в своїй свідомості свій успіх і гарний настрій з наявністю чиєїсь любові до себе, сама перекриває собі шлях до щастя і стає емоційно залежною.Тому що спочатку «це» повинно народитися всередині, а потім відбитися і зовні.

Сподіватися на щастя завдяки чиїйсь милості і пошук кохання — це біг за чужими відбитками. Полювання за міражами. Коли «це» буде реально жити всередині вас, воно реально з'явиться і зовні як факт, а не міраж. Ваш внутрішній образ відбивається в тисячах осіб навколо вас, як в дзеркалах. Давня суфійської мудрість говорить: «Світ — це купол, який відображає тебе».

«Приречена» на щастя

Відео дня

Якщо жінка впевнена у своїй унікальності, а також знає про свої сильні та слабкі сторони, вона вміє об'єктивно оцінювати і поважати себе,— всі любитимуть її і поважатимуть. 

Самодостатня леді готова дарувати тепло і любов своєму партнеру, а не підвищувати за рахунок відносин власну самооцінку. Крім того, така жінка не прагне змінити оточуючих і не вимагає від них неможливого. Вона просто обмежує контакти з неприємними їй особистостями. 

Така жінка не соромиться свого бачення деяких аспектів життя і в той же час поважає чужу точку зору. Вона точно знає, кому можна відкрити свої таємниці, а кого треба цуратися. Жінка, яку чекає щастя у стосунках, постійно займається всебічним розвитком власної особистості.

«Приречена» на щастя також може помилятися у виборі партнера.Проте, якщо така жінка бачить, що з чоловіком, що знаходяться поруч, буде складно, вона дасть йому піти, нехай навіть розставання буде болючим. Впевнена у собі, вона оптимістично дивиться в майбутнє та знайде втіху в особі близьких людей або в улюблених заняттях. Жінка, яку чекає щастя в коханні, з повагою ставиться до свого партнера і визнає його право на особисту територію.

Якості щасливої жінки

1. Вона приймає себе цілком, навіть якщо бажає щось змінити в собі. В основі її ставлення до себе лежать любов і повага. Вона просто цінує себе, а не шукає відносин для підтримки самоповаги.

2. Вона сприймає інших такими, якими вони є, не намагається їх змінити і пристосувати до своїх потреб.

3. Вона плекає і «вирощує» кожну грань самої себе: свою особистість, свою зовнішність, свої вірування і цінності, свої інтереси і досягнення.

4. Її самооцінка досить висока. Їй не важливо бути для когось потрібною, щоб відчути, що вона — гідна людина.

5. Вона формулює для себе питання наступним чином: «Наскільки гарні для мене ці відносини? Чи сприяють вони моєму зростанню? Чи дозволяють мені бути такою, якою я є насправді?».

6. Якщо ж відносини доставляють одні неприємності і руйнують її особистість, вона може сказати: «Нехай іде», — і при цьому не впадає у відчай. У неї є коло гарних  друзів, у неї є здорові, глибокі інтереси в житті, що і дозволяє їй пережити кризу.

7. Вона знає, як захистити себе, своє здоров'я, своє благополуччя. Її не цікавить напружена боротьба у стосунках, драма, хаос.

8. Вона знає, що стійкі та здорові стосунки бувають між партнерами, у яких подібні цінності, інтереси і цілі.Вона також знає, що вона гідна всього найкращого, що може запропонувати їй життя.

Коли в коханні не щастить

Так склалося, що навіть у гарних, вірних і ласкавих жінок є величезні проблеми в побудові відносин з чоловіками. Виявляється, виною тому є виховання і особливості моделі сімейних відносин в дитинстві жінки. Якщо у дівчинки не було емоційної підтримки близьких людей (матері та батька), у дорослому житті, вона буде шукати її у відносинах з протилежною статтю. Заради маленької уваги до своєї особистості така жінка буде терпіти зради, образи і наплювацьке ставлення до своїх почуттів.

Людина, відчуваючи в дитинстві атмосферу ненадійності, у дорослому житті буде прикладати максимум зусиль до того, щоб жорстко контролювати свого партнера. Невпевнена в собі жінка оточить чоловіка турботою, проте він, у свою чергу, буде відчувати психологічний дискомфорт від вторгнення на особисту територію. Така партнерка буде сприйматися представником сильної статі не як кохана, а як мати, нянька або прислуга. 

Представниця прекрасної статі, яка має низьку самооцінку, не насолоджуються життям і стосунками з чоловіками, а постійно працює над тим, щоб заслужити ще більшої любові і визнання. Цікавим є те, що не поважаюча себе дама прагне створити відносини з чоловіком, нужденним у «спасінні» (алкоголіком, ігроманом або типовим невдахою). А ось самодостатні, відважні, добрі і заможні чоловіки таких жінок не приваблюють.

«Любити, поважати і цінувати себе»

Наталя Козак, психолог:

— Взагалі для того, щоб тебе хтось полюбив, перш за все, треба любити, поважати і цінувати саму себе. І мова не йде про «нездоровий» егоїзм. Йдеться про те, що, якщо жінка поважає   себе, свої особисті кордони, вміє піклуватися про себе і цінувати   себе, вона буде здатна прийняти це від чоловіка. Адже, якщо   жінка себе не любить і не цінує, то скільки би чоловік не дарував любові та уваги, їй завжди буде недостатньо. А при цьому дуже важко відчути себе щасливою в коханні та і стосунках.

Важливо вміти ділитися, й так само вміти приймати любов, тепло, увагу та вдячність. Кохання зароджується ще до зустрічі з майбутнім партнером. Це внутрішня готовність закохатися і поділитися тією любов’ю, яка вже є всередині людини. Це про гармонію із самою собою і про бажання ділитися, а не очікування принця, який вирішить усі проблеми і вилікує всі комплекси та недоліки. В такій ситуації ми стикаємося із нездоровими, деструктивними та залежними стосунками.

Тому щастить в коханні гармонійним, розвинутим, цілеспрямованим жінкам, які працюють над собою, над своїм розвитком, вдосконалюють себе не для когось, а для себе, пізнають себе, знають себе, багато про себе розуміють і приймать це. А також люблять життя, себе і вміють дарувати це іншим.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА: Про мастурбацію і клітор, або міфи про секс, у які ви досі вірите
Полуниця з вершками: прості прийоми, які урізноманітнять ваше сексуальне життя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up