ВІН І ВОНА. Звички щасливих пар, які не втрачають пристрасті в своїх стосунках

ВІН І ВОНА. Звички щасливих пар, які не втрачають пристрасті в своїх стосунках
Романтичні подорожі — гарна традиція для закоханих
  • Щасливі разом. І як у деяких закоханих виходить бути абсолютно щасливими?
  • Виявляється, у них є свої традиції та звички. Спробуйте і ви, раптом вийде

Практично кожна з нас хоч раз розчулилася, слухаючи історію про вічне і безмежне кохання, розказану подругою або побачену в кіно. Виявляється, ти і твій коханий цілком можете зробити і свої стосунки такими ж, якщо будете дотримуватися деяких простих правил. Наука кохання доводить, що для щасливих стосунків дуже важливі маленькі, але щоденні знаки уваги.

Лягайте спати разом. Лягти в ліжко разом — не обов'язково займатися сексом щодня (хоча це було б здорово). Просто пари, які залишаються разом назавжди, намагаються засинати разом, а не окремо. До того ж, з настанням осені, так важливо зігрівати одне одного довгими прохолодними ночами.

Тримайтеся за руки. Ця мінімальна демонстрація почуттів на публіці потрібна і важлива: мало того, що вона сигналізує про комфорт усередині пари, так ще й зміцнює ваші стосунки.

Відео дня

Обнімайтеся. Вранці, перед тим як піти на роботу, протягом дня, коли ви йдете за покупками, ввечері, коли дивитеся кіно — не забувай обнімати партнера якомога частіше і довше. По-перше, це корисно для здоров'я вас обох, а по-друге, дуже зближує.

Розвивайте загальні інтереси. Добре, якщо у нього і у тебе є власні захоплення, про які ви не забуваєте навіть перебуваючи у стосунках. Але для міцної пари важливо мати і загальні хобі, а вони, як відомо, не виникають самі по собі. Можна, наприклад, у вихідні ходити на прем'єри в кіно чи театр. Влаштовуйте сімейні пікніки або побачення в ресторані, виїжджайте разом рибалити, обирайте романтичні напрямки подорожей.

Час — це найцінніша річ, яку ми могли б дати іншій людині. Так, у вас є свої життя, але вся суть кохання полягає в тому, щоб об’єднатися. І вам варто проводити час одне з одним незалежно від того, наскільки ви зайняті.

Довіряйте. Постарайся з розумінням ставитися до проблем і складнощів, які виникають навіть у зразкових стосунках, з розумінням підходь до дрібних помилок партнера. Деякі дівчата бояться, що такий підхід розбалує партнера і він «сяде на шию», але насправді, ви станете менше сваритися, а він буде проявляти себе переважно з кращого боку.

Сфокусуйтеся на позитиві. Перестань виловлювати недоліки в зовнішності і поведінці партнера, направляй свою увагу на все те хороше, що він для тебе робить. Це єдиний метод змінити його на краще.

Будьте чесними одне з одним. Постійне спілкування — це ключ до підтримки близькості в парі. Вам завжди потрібно бути відкритим і чесним одне з одним, розповідати про ваші потреби та очікування. Якщо ви відчуваєте незадоволеність чимось у стосунках, ви повинні вільно формулювати свої думки і розповідати про це своєму партнеру. Це єдиний спосіб вирішити ці проблеми і рости разом, як пара.

Цікавтеся успіхами. Навіть якщо часу на телефонну розмову немає, можна викроїти хвилинку і написати смс посеред робочого дня. Запитайте, як пройшла важлива зустріч або просто поцікався самопочуттям — всім нам важливо знати, що про нас пам'ятають і люблять навіть тоді, коли знаходяться на відстані.

Освідчуйтеся в коханні кожен день. «Доброго ранку», «Доброго дня», «Люблю тебе» — ці прості фрази до невпізнання змінять ваші з коханою людиною стосунки, якщо ти будеш вимовляти їх кожен день.

Пишайтеся тим, що ви разом. Сильніше стисніть руку коханої людини, коли ви йдете в супермаркет або потайки поцілуй партнера на дні народження друга — так ти нагадаєш, що він коханий і бажаний, що моментально підніме йому настрій.

Щасливі пари завжди раді бачити одне одного. Нехай твоє обличчя іскриться щастям як тільки партнер входить у кімнату або показується вдалині. Зустрічай його з роботи і завжди посміхайся — цей прийом зробить вас обох щасливішими, скільки б років не було вашим стосункам. Не допускай популярної помилки — не зривайся на коханому через втому. І він відповість тобі тим самим.

«Міцні стосунки — це щасливі традиції»

Наталія Тернова, психолог:

— Щасливі та міцні стосунки — це щасливі традиції, які вашу пару об'єднують щодня. Звичайно ж, вам не завжди вдаватиметься проводити весь свій вільний час удвох, але є низка простих буденних звичок, які позитивно вплинуть на вашу пару.

Організовуйте на вихідні обіди для всієї родини, вилазки на природу, влаштовуйте родинні фотосесії, відзначайте свята і ваші особливі дати разом — це вам коштуватиме небагато, проте дуже цінуватиметься. Адже всі ці традиції — це про цінності і близькість дорогих і коханих людей. Ну і про щоденні знаки уваги не забувайте, це дуже зближує.

Звички щасливих пар дуже відрізняються від звичок нещасливих. А що ж таке звичка? Це певний шаблон поведінки, який ви виконуєте автоматично, і підтримка якого не вимагає від вас особливих зусиль. Щоб будь-яка поведінка стала звичкою, її потрібно повторювати не менше 21 дня — і, якщо ви візьмете на озброєння моделі поведінки, описані в цій статті, вони неодмінно зроблять ваші особисті стосунки набагато здоровішими і щасливішими. 

Але не робіть нічого спеціально. І те, що не близьке вам і вашому партнеру, теж практикувати не потрібно. Якщо між вами кохання, душевна близькість — ваші милі звички з'являються у вас самі собою.

Бережіть себе та свої стосунки, а також не забувайте робити вашу кохану людину щасливою щодня!

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Втрата сексуального бажання. Чому ми не завжди хочемо тих, кого любимо?

ВІН І ВОНА. Точка кипіння: ерогенні зони жінки, як шлях до насолоди

ВІН І ВОНА. «69» — найкраща поза для приголомшливого сексу

ВІН І ВОНА. Забити на себе, або Чи варто йти на компроміс з партнером

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up