Статус «без пари» або ТОП-5 знаних холостяків Вінниці

Статус «без пари» або ТОП-5 знаних холостяків Вінниці
  • У цій публікації ми вирішили розповісти вам про знаних чоловіків нашого міста, серце яких ще ніким не підкорене, або ж наразі вони знаходяться в неофіційних стосунках. 
  • До вашої уваги ТОП-5 холостяків Вінниці.

Спортсмени, шоумени, дизайнери, підприємці. Щодня на екранах телевізорів, в інтернеті і на обкладинках глянцевих журналів дівчата на виданні споглядають на чоловіків, які захоплюють харизмою та відсутністю печатки у паспорті.

Вінницьким холостячкам не потрібно шукати таких заморських принців, бо чимало знаних та вільних є у нашій рідній Вінниці. Сьогодні розповідаємо про п'ять знаних холостяків нашого міста. 

Дмитро Чернега, дизайнер

Відео дня

Дмитро Чернега — порівняно нове ім’я у світі вінницької моди. Дизайнеру 24 роки, народився у Вінниці, навчався у школі №25. Паралельно займався народними танцями в ансамблі «Барвінок». Після дев’ятого класу поїхав на навчання у Польщу. Там молодий чоловік почав працювати над створенням чоловічого одягу.

Перший показ його колекції «Empire of Gentleman» відбувся навесні 2018 року у рамках Vinnitsa Fashion Days і одразу завоював серця всіх модників і модниць міста. Минулого року бренд Дмитра Чернеги випустив ще одну колекцію, де поруч з класичними чоловічими костюмами, були також представлені і модні жіночі луки. Цьогоріч дизайнер засвітився на каналі 1+1: створив захисні маски для телепроекту «Танці з зірками».

Молодий дизайнер теж на всі світські тусовки приходить у компанії милих панянок, проте на всі запитання про особисте говорить, що його серце поки ніким не зайняте.

Олексій Некрасов, підприємець

Власник однойменного продюсерського центру «Nekrasov» народився у Вінниці 5 травня 1980 року. Спочатку Олексій вивчився на кухаря-кондитера в ПТУ №4, далі закінчив Вінницький торговельно-економічний інститут та Університет культури та мистецтв, і став економістом і менеджером з шоу-бизнесу.

Некрасов свою підприємницьку діяльність почав багато років тому, працюючи відеооператором на святах. Далі чоловік організував агенцію «Весільний генерал», яка переросла в Міжнародний продюсерський центр «Nekrasov». У 2017 році Некрасов був партнером конкурсу Євробачення.

Хоч Олексія часто бачили в компанії чарівних вінничанок, в статусах його соцмереж каже, що він досі вільний.

В'ячеслав Узелков, спортсмен

Український боксер-професіонал В'ячеслав Узелков народився 8 квітня 1979 року у Вінниці. Вінницький спортсмен став відомим після того, коли здобув титули чемпіона Європи EBU-EE та інтерконтинентальний чемпіона за версією WBA.

Після завершення спортивної кар'єри, боксер подався в шоу бізнес. У 2014-2015 роках В'ячеслав був членом журі на передачі «Україна має талант». Далі Узелков став тренером «Зважених і щасливих», де з дружиною Мариною допомагав українцям схуднути. У щасливому шлюбі пара перебувала з 1999 по 2018 рік. Після скандального розлучення Марина повернула дівоче прізвище Боржемська, зі столиці повернулася у Вінницю разом із двома спільними дітьми.

Колишній боксер теж тепер у Вінниці, бо нині балотується на крісло мера. За попередніми даними, серце Узелкова вільне.

Дмитро Нікітін, співак

Народився вінницький шоумен 30 травня 1985 року. Професійну освіту Дмитро здобував у Київському національному університеті культури і мистецтв, де за протекцією Михайла Поплавського почав співати. Відтоді Нікітін запалює на святах і корпоративах, а також на майданчиках розважальних закладів Вінниці та області.

До своєї творчості ставиться з гумором, каже що співає для душі, людям «під чарочку». Нещодавно співак презентував відеокліп «Отпусти меня», ремікс на російських хіт 90-х. Дмитро товаришує з відомими українськими співачками Іриною Білик та Катериною Бужинською, а також світськими левицями нашого міста. Він полюбляє яскравий одяг, і називає себе метросексуалом.

Про особисте життя шоумена нічого не відомо. 

Валентин Порохняк, фотограф



«Чоботар без чобіт», — колись жартома про себе говорив відомий вінницький фотограф. Справа в тім, що Валентин у свій час став відомим завдяки весільним фотосесіям, а свого найголовнішого дня у його житті поки не трапилося.

Народився фотохудожник у Вінниці 10 квітня 1987 року, навчався у школі№11, потім у нашому техуніверситеті. Це колись Порохняк, вихований бабусею, мріяв придбати хоч якийсь простенький фотоапарат. Тепер у відомого фотомайстра професійна техніка нового зразка, і його графік розписаний на рік вперед. Ну і крім фотографій з весіль, фотосесій дітей та закоханих пар, у творчому доробку фотомайстра додалися портфоліо для моделей, політиків і акторів, рекламні зйомки. Також він був учасником і переможцем багатьох фото проектів.

Географія творчості Валентина Порохняка тепер сягає Європи. Нещодавно у статусі фотографа з'явилося щасливе «в стосунках». 
 

Читайте також:

Вінничани, які побували у «Світському житті». ТОР-5 випусків проекту Катерини Осадчої

Проект «Танці з зірками» стартував в золотавих масках. Їх пошив вінницький дизайнер

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Каріна Матящук

    Я може і не красуння но таких мені і даром не треба
  • Владимир Молотов

    20минут во всей красе
  • Yuliia Yehorova Kele

    Один лучше другого , вот что значит вовремя свалить с Винницы  ))) Рейтинг топ женихов тому доказательство 😅🤣🤣🤣
  • Юрий Yuri

    Похоже дешёвые проплаченные статейки являются визитной карточкой издания 20 минут.

    Уважаемая редакция,ГАНЬБА!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up