Пісня вінничанина прозвучить на зірковій програмі “Суботній вечір”

Пісня вінничанина прозвучить на зірковій програмі “Суботній вечір”
Пише Хіти! Пісню, яку написав вінничанин Юрій Грицюк, народний артист України Микола Гнатюк презентує у програмі Вєрки Сердючки і Миколи Баскова «Суботній вечір», а потім обіцяє прославити на весь світ

- Як не старайся, а від себе не втечеш! - каже Юрій Грицюк. – Бізнес доводиться розвивати, аби жити достойно, але душа все одно потребує творчості.  Як тільки випадає вільна хвилинка, я одразу сідаю за синтезатор. Щось награю собі до ночі і потім радію: народилася нова музика.

Більшості вінничан Юрій Грицюк відомий, як власник найбільшого у місті магазину музичних інструментів і володар однієї з найкращих сцен, які він зі своєю командою неодноразово встановлював на День міста, джазовому фестивалі та інших головних розважальних заходах Вінниці. Шанувальники естрадної музики знають його, як чутливого виконавця, а колеги артисти, як гарного композитора.

Підкорив народного  

Відео дня
> Уже більше 10 років брати Гнатюки – ведучий «Лото-забави» Анатолій і виконавець безсмертної «Смереки» Микола - виконують його пісню «Мамо моя, мамо». Вінничанин писав її з присвятою матері, яка померла, коли йому було всього шість років, і навіть не міг подумати, що колись люди її настільки полюблять, що вважатимуть народною.

- Мені дуже приємно, що мою пісню на концертах люди просять співати по декілька разів, - говорить Юрій Грицюк. – А ще більше я радію тому, що Микола Гнатюк, який є кумиром для багатьох шанувальників естрадної пісні, буквально днями почав знімати кліп ще на одну мою пісню під назвою «Сирень». Вона йому так сподобалася, що, аби записати саме у Вінниці, він за першої ж нагоди прилетів до нас із Москви.

Зазвичай більшості авторів пісень Микола Гнатюк відмовляє, пояснюючи, що нічого нового не записує, адже люди на концертах бажають чути улюблені старі хіти. Проте почувши “Сирень”, одразу включив її до свого репертуару.

- Моя «Сирень» ніби заново влила у нього життя: ви б бачили, як він запалював під час запису на одній із вінницьких студій! – розповідає Юрій Грицюк. – А ще, проживши дві доби у готелі з видом на вінницькі фонтани, Микола Гнатюк був вражений красою нашого чистого і зеленого міста. 

Після запису пісню артист одразу «випустив» у люди: «Сирень» звучить на українському радіо, її телепрем’єра от-от відбудеться у програмі «Суботній вечір», яку на каналі «Росія-1» ведуть Вєрка Сердючка, Лоліта і Микола Басков. Скоро на екранах і кліп з’явиться: 16 вересня його зйомки розпочалися у Полтаві, а продовжаться у Росії та Німеччині. А оскільки у 2014-му році Микола Гнатюк планує видати новий альбом, до нього теж намітив включити ще кілька пісень, написаних Юрієм Грицюком.

Хто наступні?

Співати пісні вінничанина зараз також вирішила ведуча телепрограми «Фольк-music» Оксана Пекун, московська група «Шериф», учасник студії «Ласковый май» Валентин Журавльов та багато інших виконавців. 

- Є багато виконавців, які співають краще за мене, більше мають часу і грошей на розкрутку, тому зараз я приділяю більше уваги саме написанню пісень. Я все одно не можу їх не писати, а доносити через інших талановитих співаків свою творчість, як на мене, чудовий варіант, - говорить Юрій Грицюк.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Песня "Сирень" - абсолютный хит! Давно таких не было. Жаль, что в "Субботнем вечере" она так и не прозвучала.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up