З ведучої у наречену «Металіста»: вінничанка Дар'я Лелюк отримала пропозицію від футболіста

З ведучої у наречену «Металіста»: вінничанка Дар'я Лелюк отримала пропозицію від футболіста
Футболіст Артем Габелок зробив пропозицію коханій в Парижі
  •  Кількість холостяків в українській Прем'єр-лізі незабаром стане меншою.
  • Півзахисник харківського «Металіста 1925» Артем Габелок зробив пропозицію своїй коханій та за сумісництвом ведучій клубного ТБ вінничанці Дар'ї Лелюк.

У липні 2022 року харківський «Металіст 1925» показав нову ефектну ведучу футбольного клубу вінничанку Дар'ю Лелюк. А місяць тому, в Парижі, вона отримала пропозицію від футболіста цього клубу. Обранцем дівчини став 29-річний півзахисник Артем Габелок.

Фото романтичного моменту дівчина показала в Інстаграмі. «Кохання» — підписала спільне фото на фоні Ейфелевої вежі в Парижі Лелюк. До заручин Артем та Дар'я зустрічались близько двох років.

Відео дня

Зірка спортивної журналістики Дар'я Лелюк народилася у Вінниці, мешкає у Києві. ЇЇ мама Ольга медик в одній з вінницьких лікарень, а батько Дмитро — колишній гравець вінницького футбольного клубу «Нива», майстр спорту України з футболу.

Дар'я — модель, професійна танцівниця, актриса. В 2018 році вона взяла участь у конкурсі «Міс Вінниця 2018», де перемогла у номінації «Міс Princess».

Дівчина навчалася на акторку в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Красуня знімалася у рекламі та кліпах відомих українських артистів. Наприклад, за її роботою можна спостерігати у відео на пісню Wellboy «Вишні».

Нині клубній ведучій ФК «Металіст 1925» 22 роки. Вона розповідає про життя харківського клубу, висвітлює основні події у команді та тішить вболівальників своєю появою у соцмережах. Крім роботи на клубному ТВ Лелюк також час від часу з'являється на матчах УПЛ в якості репортера

Під час чемпіонату світу ютуб-канал ВЗБІРНА запустив новий проєкт з новинами ЧС — і на позицію ведучої обрав вже знайому багатьом Дашу Лелюк.

 

Читайте також:

Наша честь і гордість. Розповідаємо про захисників з Вінниччини, які нині боронять країну

«Я все життя мріяв про великого білого кота». Офіцер Підлісний розповідає про улюбленця мейн-куна

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • demiyan 007

    ТП. Родяться діти такі ж, повна деградація України і геноцид Нації😥😪
  • Олександр Очеретнюк

    Козел
  • Ivan


    Слава Україні!!!
    Героям Слава!!!
  • Леся Леся

    Яка радість  для нас всіх, що аж ви написали

keyboard_arrow_up