«Металіст 1925» показав нову ефектну ведучу футбольного клубу — вінничанку Дар'ю Лелюк

«Металіст 1925» показав нову ефектну ведучу футбольного клубу — вінничанку Дар'ю Лелюк
Даша Лелюк буде вести соцмережі харківського клубу «Металіст 1925»
  • Чарівне підсилення: «Металіст 1925» представив ефектну ведучу клубу.
  • Майбутня зірка спортивної журналістики Дар'я Лелюк народилася у Вінниці, мешкає у Києві. Вона — модель, танцівниця, актриса.

Блакитноока вінничанка Дар'я Лелюк — нова клубна ведуча ФК «Металіст 1925». Дівчині днями виповнився 21 рік. Вона розповідає про життя харківського клубу, висвітлює основні події у команді та тішить вболівальників своєю появою у соцмережах. 

Футбольний клуб анонсував поповнення в клубі новою співробітницею, яка вже встигла познайомитись з уболівальниками через промо відео.

Відео дня

«Головне, щоб губи не накачала, як Савіна (колишня бренд-амбасадор клубу, дружина футболіста збірної України Валерія Бондаря). Тому що на це неможливо було дивитися», «Оце посилення», «Вона чудова», «Ну все, Даша, я твій фанат», — пишуть підписники в коментарях.

Танцівниця, модель

Дар'я Лелюк народилася у Вінниці, проживає у Києві. Дівчина має досвід роботи моделлю. В 2018 році вона взяла участь у конкурсі «Міс Вінниця 2018», де перемогла у номінації «Міс Princess».

А ще дівчина — професійна танцівниця, вона 11 років займалась бальними танцями.

Професійна актриса

Даша навчається на акторку в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Красуня знімається у рекламі та кліпах відомих українських артистів. Наприклад, за її роботою можна спостерігати у кліпі на пісню Wellboy «Вишні».

У Дар'ї Лелюк мама Ольга медик, а батько Дмитро — колишній гравець вінницького футбольного клубу «Нива».

— Даша — моя гордість, — говорить вінничанка Ольга Лелюк.— Вона завжди була артистичною дівчинкою: в школі вела заходи, заняття танцями додали її впевненості і вона пішла у театральний виш. Любов до футболу у дівчинки від батька-футболіста. Але у клуб вона потрапила випадково — керівництво шукало нове медійне обличчя. Бажаю успіху моїй донечці і на цій ниві.

Ольга і Дар'я Лелюк

 

Читайте також:

Лідер «Динамо» Віктор Циганков одружився з вінничанкою. Земляк поділився фото з весілля

«Горіти вам у пеклі, рашисти». Зірки українського футболу про ракетний обстріл у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей

    В мировой практике такое есть что пиар компанию футбольного клуба делает  сексуальная модель.Но не подросток, или не студента, хоть и с тысячью титулами мис. Сексуальности 0 ! И пора уже заканчивать брать на работу своих любовниц, пусть даже студенток.

    )))))))))))хахахаах и еще раз ха)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up