Лідер «Динамо» Віктор Циганков одружився з вінничанкою. Земляк поділився фото з весілля

Лідер «Динамо» Віктор Циганков одружився з вінничанкою. Земляк поділився фото з весілля
  • Футболіст київського «Динамо», півзахисник збірної України 24-річний Віктор Циганков побрався зі своєю коханою Романою.
  • Про це стало відомо із соцмереж дівчини. Згодом з’явилися перші світлини з весілля і в футболіста.

У таборі київського «Динамо» стало на одного холостяка менше. Півзахисник збірної України та київського Динамо Віктор Циганков одружився. Про це у соцмережах повідомила сама наречена. Пара побралася 26 червня.

Після матчів за національну команду Циганков вирушив у відпустку, де і прийняв рішення узаконити стосунки зі своєю дівчиною Романою Прокопович. Урочиста подія відбулася в Києві. Фотографіями з весілля в соцмережах поділився футболіст.

Відео дня

Про обраницю спортсмена відомо небагато. Вона з рідного міста динамівця — Вінниці (хоча народився Циганков в Ізраїлі, де грав його батько).

Романа Прокопович навчається у Великій Британії, а з лідером «Динамо» зустрічалася кілька років. Торік у грудні Циганков освідчився їй під час спільного відпочинку на Мальдівах.

«Все тільки починається», — написав тоді в Instagram футболіст, виставивши знімки з романтичної вечері на пляжі.

Вінничанин Віктор Циганков разом з іншими футболістами «Динамо» допомагають українським біженцям, які змушені шукати укриття від війни за кордоном.

До речі, за кілька годин до весілля Віктор Циганков, який все ще перебуває у відпустці після виступів за збірну України, різко відреагував на обстріл рашистами столиці.

«Київський житловий будинок. Ненавидимо», — написав футболіст у Instagram під фото з руйнуваннями однієї з багатоповерхівок столиці України.

Щоб допомогти дівчинці та її мамі, котрі постраждали під час обстрілів, Віктор Циганков виставив на аукціон футболку збірної України зі своїм автографом.

Віктор Циганков, нагадаємо, один із лідерів столичного гранду. Чемпіон України 2020/2021 та дворазовий володар кубка країни. Вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Ниви», нині виступає за «Динамо» та національну збірну. Визнаний найкращим гравцем України в 2020-му році. 

В структурі «Динамо» виховувався з 14-річного віку. В команді біло-синіх він провів шість повних сезонів, у яких записав до свого активу 85 м'ячів і 58 результативних передач. Нещодавно Віктор підписав угоду з футбольною агенцією SEG Пепе Гвардіоли — брата головного тренера Манчестер Сіті.

 

Читайте також:

 «Все тільки починається». Футболіст Циганков освідчився на Мальдівах

Футболіст з Вінниці Віктор Циганков: «Українці заслуговують миру і спокійного життя»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ada Jacqueline

    🏯
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up