Футболіст з Вінниці Віктор Циганков: «Українці заслуговують миру і спокійного життя»

Футболіст з Вінниці Віктор Циганков: «Українці заслуговують миру і спокійного життя»
Віктор Циганков разом з гравцями «Динамо» допомагає біженцям у Польщі
  • Сьогодні, 12 квітня, «Динамо» проведе перший благодійний матч у Польщі.
  • Футболіст київського клубу, вінничанин Віктор Циганков, розповів, як допомагає співвітчизникам за кордоном у скрутний час.

Футболісти «Динамо» допомагають українським біженцям, які змушені шукати укриття від війни за кордоном. Про це розповів півзахисник київського клубу, вінничанин Віктор Циганков. 

Півзахисник «Динамо» Віктор Циганков повідомив, що гравці київського клубу всіляко допомагають Україні. Вінничанин поділився фото і відео з супермаркету в Польщі, де він з іншими гравцями купував їжу та речі для біженців.

Відео дня

Футболіст також показав, як разом із партнерами по команді надає благодійну допомогу українцям, які перебувають у Польщі.

«Намагаємось допомагати нашим людям та дітям, які змушені залишити свої будинки, всім, чим можемо, — сказав Циганков. — І поки ми всі разом — ми непереможні. Вірю, що незабаром знову буде мирне небо над Україною, а зло буде покарано. Тому що українці заслуговують на мир і спокійне життя, де кожен має можливість будувати своє майбутнє. Все буде Україна. Слава Україні».

Сьогодні, 12 квітня, Динамо проведе перший благодійний матч у рамках турне. Поєдинок проти варшавської Легії пройде в Польщі і починається о 21.30.

«Ми виходимо на футбольне поле, щоб ще раз показати показати всьому світу Україні потрібна перемога, Україні потрібно мир, — повідомив наш відомий земляк в Інстаграмі. — Приходьте на матч, підтримуйте мільйони українців в усьому світі. Всі виручені кошти підуть на вирішення гуманітарних проблем через повномасштабну війну росії з Україною».

Віктор Циганков, нагадаємо, один із лідерів столичного гранду. Чемпіон України 2020/2021 та дворазовий володар кубка країни.

Футболіст народився 15 листопада 1997 року у місті Нагарія, Ізраїль. Віктор — футболіст у другому поколінні. Його батько Віталій Циганков грав на позиції воротаря у вінницькій «Ниві» та кількох ізраїльських клубах. З 2012 року Циганков-старший працює тренером воротарів у ДЮФШ клубу «Динамо» (Київ).

Циганков-менший почав займатися футболом у дитячо-юнацькій школі «Нива» із міста Вінниця. 2011 року він приєднався до київського «Динамо». Зі столичним клубом завоював бронзові нагороди української дитячо-юнацької футбольної ліги сезону 2012/2013.

У нинішньому сезоні Віктор Циганков провів 25 матчів у всіх турнірах за Динамо, забивши 11 голів і зробивши чотири результативні передачі.

 

Читайте також:

«Все тільки починається». Футболіст Циганков освідчився на Мальдівах

«Кошти передаю ЗСУ». Вінничанка Марія Куряча продає колекцію весільних воскових вінків

Вінницька волонтерка Юлія Вотчер зібрала для захисників допомогу на 70 мільйонів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up