З 1 жовтня відновлює роботу басейн у спорткомплексі «Аква-Він»

З 1 жовтня відновлює роботу басейн у спорткомплексі «Аква-Він»
  • Скучили за відвідинами басейну? У нас для вас є чудова новина. З 1 жовтня «Аква-Він» відновлює роботу басейну.

Спорткомплекс «Аква-Він», який знаходиться на Янгеля 48, відновлює роботу басейну. Поки тимчасово. Якщо дозволятиме безпекова ситуація, басейн працюватиме на постійній основі. Про це розповів «Місту над Бугом» голова комітету фізичної культури та спорту міськради Сергій Краєвський.

Краєвський відзначає, що спорткомплекс працював увесь час. Зупинив приймати відвідувачів лише басейн. Якщо ви плануєте його відвідувати — звертайтеся до адміністрації спортивного комплексу і дізнавайтеся про вартість абонементів.

Відео дня

Спортивний комплекс «Аква-Він», нагадаємо, місце для тренувань та занять різними видами спорту. Працює він як для дорослих, так і для дітей.

У лютому директорка третьої міської ДЮСШ Людмила Маршук розповіла, що вартість однієї години плавання в басейні складає 150 гривень. Вартість дитячого абонементу з восьми занять на місяць становить 960 гривень або 120 гривень за одну годину заняття.

 

Читайте також:

Вінничанин Руслан Кожакін став абсолютним чемпіоном України з важкої атлетики серед чоловіків

Вимушений переселенець із Херсону почав розвивати на Вінниччині панкратіон і грепплінг

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Modern Pools

    Як варіант будівництво басейну найкраще довірити професіоналам, якійсь з компаній що займаються цим не перший рік. Можна погуглити та знайти достойних кандидатів.

    Особисто проонуємо послуги ModernPools.

    www.modern-pools.com.ua

  • Modern Pools

    Для заможних є супер варіант - побудувати власний стаціонарний басейн біля свого дому
  • Елена Дробинко

    Все це дуже добре Але діти з інвалідністю, яким басейн найбільше потрібен, не мають змоги  в ньому займатися, тому, що не має тренерів.
    Ми зверталися в минулому році, тоді нам запропонували приводити свого тренера і оплатити два відвідування, це замість  того, щоб для впжкохворої дитини зробити безкоштовно.
    Басейн гарний є умови, а доступності до басейну  діткам з інвалідністю Нажаль немає 😥

keyboard_arrow_up