Вінницький олімпієць Олег Царьков став бронзовим призером Кубку світу з кульової стрільби

Вінницький олімпієць Олег Царьков став бронзовим призером Кубку світу з кульової стрільби
  • Вінничанин Олег Царьков вдало виступив на Кубку світу з кульової стрільби.
  • Із Баку (Азербайджан) наш земляк везе до України бронзову нагороду.

Як повідомив тренер спортсмена Віктор Щерба, Олег Царьков виграв медаль в Баку у стрільбі з гвинтівки на 50 метрів із трьох положень (лежачи, стоячи і з коліна). Водночас інша вінничанка Леся Леськів, також заслужений майстер спорту, в цій же вправі посіла восьме місце. Обидва є спортсменами Центру олімпійської підготовки Вінницької області.  

— Вінничани принесли області високі результати до заліку Вищої спортивної майстерності. Ці їхні показники — цілком нормальні. Адже Олег Царьков є учасником двох Олімпійських ігор. Ми прагнемо, аби він знову здобув путівку на Олімпіаду. Допомогу Олегу спільно надають профільне Міністерство, федерація стрільби України, представники вінницької влади, — прокоментував Віктор Щерба.        

Відео дня

Довідка

Олег Царьков народився 22 березня 1988 року. Займатись стрільбою розпочав у 10-річному віці. В 2014 році в Москві (Росія) виборов «золото» чемпіонату Європи зі стрільби з пневматичної гвинтівки з 10 метрів, встановивши рекорд Європи. Багаторазовий призер чемпіонатів Європи та етапів Кубку світу. Багаторазовий чемпіон та призер міжнародних змагань, чемпіонатів України, член національної збірної команди України. Учасник двох останніх  Олімпійських ігор. Заслужений майстер спорту України.

 

Читайте також:

Незрячі проти глухих: дзюдоїсти з особливими потребами спільно тренуються і спарингують

Міські ДЮСШ влітку працюватимуть. На акції «Рухаємось разом» запрошували новачків

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Бычкова Татьяна

    Божого благословіння!
  • Irina Vajs

    👏👏👏👏

keyboard_arrow_up