Міські ДЮСШ влітку працюватимуть. На акції «Рухаємось разом» запрошували новачків

Міські ДЮСШ влітку працюватимуть. На акції «Рухаємось разом» запрошували новачків
  • Всі сім міських вінницьких спортшкіл працюватимуть влітку. Про це повідомив голова міського спорткомітету Сергій Краєвський.
  • За його словами, тренери у літній час братимуть відпустки по черзі, тому юні спортсмени зможуть тренуватися безперервно. 

До Дня захисту дітей у Вишенському парку, влаштували спортивне свято «Рухаємось разом». Його організував комітет по фізичній культурі і спорту міської ради. Голова спорткомітету Сергій Краєвський нагадав, що у Вінниці працюють сім міських ДЮСШ, де культивують 26 видів спорту.

За його словами, головна мета акції «Рухаємось разом» — залучити дітей та підлітків до спортивних активностей та інтегрувати дітей-переселенців у міське життя. А також це була можливість малечі відволіктись, розважитись та відпочити, спробували себе у різних видах спорту.

Відео дня

Спортивні тренери залюбки спілкувалися із дітьми і батьками, запрошували на тренування. Водночас глядачі побачили показові виступи з різних видів спорту, представлення ДЮСШ міста. Діти змогли взяти участь у різноманітних майстер-класах, інтерактивах та естафетах. Багатьох вразили ризиковані трюки, які демонстрували велосипедисти. Вочевидь, вони тримають себе в гарній спортивній формі.  

— Регулярно тренуємося на трасі. Це стосується і дитячої, і дорослої команди. Серед вихованців є один переселенець. Зміна у порівнянні зі звичайним часом лише одна — зараз мало змагань. Аби позмагатися, ми їздили до Польщі, — сказав старший тренер відділення велоспорту МДЮСШ № 3 Володимир Липкань.   

Тренери МДЮСШ № 6 просто неба влаштували турніри із шахів і шашок.

— Під час війни продовжуємо розвивати шашковий спорт. Працюємо як онлайн, так і проводимо тренування просто неба. Готуємося до чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років у Туреччині. Щоправда, поки що не знаю, як будемо туди добиратися, — сказав заслужений тренер України з шашок, тренер МДЮСШ № 6 Дмитро Мариненко.

 

Читайте також:

У Вінниці згадували воротаря «Локомотива» Василя Качорця, який у 80 років пішов з життя

Новинка: у Вінниці провели змагання з японської настільної гри рендзю

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up