Вінницька «Нива» вдома зіграла в «суху» нічию з лідером Другої ліги із Бузової

Вінницька «Нива» вдома зіграла в «суху» нічию з лідером Другої ліги із Бузової
  • Наша команда зіграла внічию з рахунком 0:0 із лідером другої ліги «Нивою» (Бузова).
  • Це погіршило шанси вінничан на підвищення в класі.    

Бузівчани почали гру дуже активно й мали відкривати рахунок уже в дебюті. Сомов опинився прямо перед воротарем, але першим ударом влучив у Коваленка, а другим лише трішки не влучив у дальній кут. У відповідь кілька гострих атак через фланги провели вінничани — проте без бажаного завершення. На 29-й хвилині м’яч навіть побував після удару Місюри, але рефері зафіксував порушення біля воріт господарів.

Хвилюватися доводилося й Литвиненку. Так, після скидки Загорулька Кольцов пробивав метрів із 20-ти — і м’яч просвистів прямо над поперечиною, дуже близько. Так само непогано Семенець намагався закинути за Коваленка здалеку — проте теж не влучив у площину воріт.

Перший тайм закономірно завершився з нулями на табло, хоча, за самою динамікою руху команд, гру не можна було назвати нудною чи беззмістовною.

Відео дня

Після перерви Коваленко та Литвиненко також не нудьгували. Хоча в завершенні, будемо відверті, обидві команди не мали везіння, хоча той же Семенець намагався бити через себе, а швидкісні фланги вінничан кілька разів загострювали гру.

Гості, з хорошим підбором гравців як у старті, так і на лаві запасних, постаралися перетрусити гру через заміни. Активний Євпак, наприклад, додав грі бузівчан швидкості. Проте, коли Турчанов пригальмував перечіпкою Загорулька в центральному колі, а рефері видав йому червону картку, навіть лідеру було важко вже в меншості вирвати цю перемогу.

Навпаки, кульмінація матчу настала, коли вінничани заробили дуже перспективний штрафний. От тільки граючий президент пробив низом і тільки припечатав суперників. А момент був гольовим.

У відповідь Сомов «шведкою» запустив м’яча поруч із хрестовиною. На тому й закінчили — в напруженій, змістовній боротьбі, проте без голів. Третя поспіль нічия для лідера, який вже фактично виконав своє головне завдання.

36 очок у бузівчан, 26 — у вінничан. Синхронні успіхи конкурентів роблять положення вінницької «Ниви» важким — за зону плей-офф боротьба буде на межі можливостей.
 

Читайте також:

Зі спортом по життю. Вінничани з особливими потребами змагалися у фрізбі, серсо і петанку

Вінницькі дзюдоїсти бойкотуватимуть міжнародні чемпіонати через допуск росіян і білорусів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Борис Стаднюк

    Спортивні вдача буде на стороні вінницької "НИВИ".
    Разом до ПЕРЕМОГИ!

keyboard_arrow_up