Відкрили футбольний сезон: юні нивівці виграли обласний турнір «Новорічні зустрічі»

Відкрили футбольний сезон: юні нивівці виграли обласний турнір «Новорічні зустрічі»
  • У Вінницькому міському Палаці дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної фінішував 14-й відкритий турнір з футзалу «Новорічні зустрічі».
  • Змагалися діти молодшого шкільного віку.

На старт вийшли вісім команд — із Вінниці, Гнівані і Вороновиці. Вони боролися у двох групах за коловою системою, після чого пройшли ігри плей-офф. Фаворитом вважалися господарі турніру з команди «Мрія» ВМПДЮ, які виграли 12 «Новорічних зустрічей». Змагання проходили за підтримки спорткомітету Вінницької міської ради, обласного відділення НОКУ і обласної асоціації футболу.

 — Ці змагання проводяться для того, аби заохотити дітей займатися футболом, прищепити любов до цієї гри. Для багатьох учасників це перший турнір у житті, — сказав головний суддя Кубку, тренер команди «Мрія» Микола Кривов’язюк.

Відео дня

Вболівали за команду свого екс-тренера

Серед глядачів були досить відомі молоді футболісти. Зокрема, екс-вихованці ОДЮСШ Блохіна-Бєланова (нині «Нива») Ілля Круський і Володимир Швець. Вони нині виступають за молодіжну команду «Ворскли» (Полтава).

— Прийшов повболівати за команду свого колишнього тренера Леоніда Мельника. Побачив багато перспективних хлопчиків. Щодо власних перспектив — я прагну потрапити до першої команди ФК «Ворскла», — сказав 18-річний Ілля Крупський.

— В турнірі «Новорічні зустрічі» я починав свою футбольну кар’єру. Він проходив саме в цьому залі. Після тренувань в ОДЮСШ Блохіна-Бєланова я потрапив за запорізького «Металурга», а згодом — до «Ворскли». Поки що не збираюся повертатися до вінницького клубу. Лише тоді, коли «Нива» вийде до Прем’єр-ліги, — прокоментував 17-річний Володимир Швець.

Розгромили конкурентів

В поєдинку за бронзові нагороди збірна Вороновиці переграла «Темп» - 1:0. Єдиний гол було забито на п’ять хвилин до фінального свистка.  

— При нашій загальноосвітній школі діє футбольний гурток. У ньому безкоштовно займаються 75 дітей. Наша команда 2015 р.н. тренується півтора роки. Їздимо на дружні матчі, беремо участь в різних турнірах, — поінформував тренер дитячої збірної Вороновиці Віталій Матвієнко.      

В фіналі зустрілися «Нива» і збірна Вінницької школи № 16. Нивівці були сильнішими — 8:1. Перед цим чемпіони розгромили «Прем’єр-Ниву» — 8:0, «Темп» — 11:0, «Вороновицю»-2 — 10:0. Тобто їхня загальна перемога є цілком заслуженою.

Призери турніру отримали медалі, Кубки і подарунки.

Коментарі чемпіонів

— На таких обласних змаганнях ми вперше стали чемпіонами. Нещодавно посіли третє місце на Всеукраїнському турнірі у Бучі. Перед цим отримали бронзу в «срібній» групі Utmost Cup, — сказав тренер команди «Нива» 2014 р.н. Леонід Мельник. — Наші вихованці пишаються тим, що мають відношення до однойменної команди майстрів. І з часом мають шанси увійти до професіональної команди «Нива». Бажаючих займатися у ДЮСШ «Нива» не бракує. В трьох складах команд 2014 р.н. нині загалом близько 60 дітей.

Капітан чемпіонів Роман Коробко займається футболом вже третій рік. Виконує роль захисника. 

— Я очікував, що ми станемо чемпіонами. Я дбав про захист, і ми дуже мало пропустили м’ячів. Моїм кумиром є Кріштіану Роналду. Ходжу на матчі дорослої «Ниви», подобається гра її нападника Артура Загорулька, — розповів Роман Коробко.  
 

Читайте також:

Кращого спортсмена Вінниччини 2021 року визначають шляхом онлайн-голосування

Багаторазова призерка чемпіонатів світу Тетяна Тучак навчала дітей азам більярду

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Андреева

    привіт, друже, мене звати Ізабелла Ітан, я лікар і мені 45 років. Будь ласка, прочитайте мої справжні життєві свідчення, я маю позитивний намір, що ця інформація допоможе комусь, хто читає цю статтю, протягом двох днів відновити розірваний шлюб і відновити втрачені любовні стосунки. Після років стосунків з Ітаном він зі мною розлучився, я робила все, що могла, щоб повернути його полюбити мене, але все, що я робила, було марно, я так хотіла його через свою любов до нього , я попросив його з Я дав обіцянки все, що у мене було, але він відмовився. Я пояснив проблему моїй колезі по роботі, і вона запропонувала мені краще звернутися до чарівника, який міг би допомогти мені повернути його любов, але я з тих людей, хто ніколи не думав, що частина любовних приворотів існує або діє, у мене не було Я відправив електронного листа на канал заклинателя, і він сказав мені, що все буде добре три дні тому, що мій колишній повернеться три дні тому, він кинув у повітря шматочок заклинання і на диво другий день був близько 3.00 ранку. Колишній коханий зателефонував мені на мобільний телефон, я був настільки здивований, що відповів на телефонний дзвінок, і все, що він сказав, це те, що він так шкодує про все, що трапилося, що він хотів, щоб я повернулася до нього за те, що він так сильно мене любив. Я був такий щасливий, і ми почали жити щасливо разом. таким чином ви можете зв’язатися з ним, якщо вам потрібна допомога, ви можете зв’язатися з ним за цією адресою електронної пошти: [email protected] або зв’язатися з ним через WhatsApp / Viber за цим номером: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)

keyboard_arrow_up