Кращого спортсмена Вінниччини 2021 року визначають шляхом онлайн-голосування

Кращого спортсмена Вінниччини 2021 року визначають шляхом онлайн-голосування
Дмитро Даниленко був визнаний кращим спортсменом Вінниччини у травні, червні і вересні 2021 року
  • На сайті обласного відділення Національного олімпійського комітету України триває онлайн-голосування за кращого спортсмена Вінниччини 2021 року (за версією вболівальників).
  • За це звання борються троє вінницьких зірок спорту.
  • Опитування триватиме до першого лютого.      

Дмитро Даниленко – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное. Обласне відділення НОКУ цього року вже нагороджувало його, як кращого спортсмена травня, червня і вересня за вагомі досягнення. Зокрема, Дмитро - бронзовий медаліст Кубка світу в Угорщині, де виступав у складі байдарки-двійки на дистанції 500 метрів. Для спортсмена це вже був третій Кубок світу у кар’єрі.

Також Дмитро - срібний призер чемпіонату Європи в Польщі. Він брав участь у складі байдарки-двійки на дистанції 500 метрів, яка буде вперше представлена в програмі Олімпійських ігор-2024. А ще Дмитро Даниленко – чемпіон світу! Це звання він здобув у Данії у складі байдарки-четвірки на дистанції  500 метрів.

Відео дня

Олег Царьков був визнаний кращим спортсменом на Вінниччині в серпні і кращим стрільцем України в грудні. Він – багаторазовий чемпіон і призер міжнародних змагань, чемпіонатів України, член національної збірної з кульової стрільби, заслужений майстер спорту, учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) і Токіо (Японія).

Анна Панова була визнана кращою спортсменкою жовтня на Вінниччині. Вона - майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики, чемпіонка та рекордсменка України, чемпіонка Європи серед юніорок у 2016 році, бронзова призерка чемпіонату світу серед юніорів і срібна призерка Чемпіонату Європи у 2017 році. В 2021 році Анна Панова стала срібною призеркою чемпіонату Європи серед молоді (у вправі «ривок штанги»).

Читайте також:

Багаторазова призерка чемпіонатів світу Тетяна Тучак навчала дітей азам більярду

Граючий президент «Ниви» Артур Загорулько увійшов до збірної півріччя Другої ліги

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up