Ветерани вінницького хокею на траві об’єдналися в спортклуб і готуються до змагань

Ветерани вінницького хокею на траві об’єдналися в спортклуб і готуються до змагань
  • Хокейно-спортивний клуб «Олімпія» створили в першу чергу для випускників спортшколи з хокею на траві «Олімпія».
  • Після 23 років вони вже не мають права навчатися в спортшколі, але прагнуть продовжити тренування і виступи в змаганнях.
  • Взагалі до клубу можуть вступати усі охочі віком від 16-ти років.

Нещодавно було відроджено Вінницьку міську організацію спорттовариства «Спартак», яку очолює Едуард Михайлов. Одним із перших угоду про співпрацю із нею підписав хокейно-спортивний клуб «Олімпія».

Засновник хокейно-спортивного клубу «Олімпія». Сергій Бакум розповів, що його спортсмени тренуються на базі стадіону Центрального парку імені Леонтовича. Також бігають кроси у лісовому масиві на Кореї. 

— Наш клуб існує понад рік, а угоду про співпрацю зі «Спартаком»  підписали близько півроку тому. До «Олімпії» входять ветерани вінницького хокею на траві. Найстаршому серед них — 38 років, — сказав Сергій Бакум.       

Відео дня

Він повідомив, що члени хокейно-спортивного клубу «Олімпія» планують після завершення війни брати участь у ветеранських змаганнях за кордоном. Бо зараз зрозумілих причин в інші країни вони виїхати не можуть. А ось ветеранських турнірів в Україні не проводять. Також хокеїсти-«олімпійці» обмірковують можливість участі в чемпіонаті України серед чоловіків.     

— Для членів нашого клубу хокей під час війни – як хобі. Вони працюють на різних посадах. Приміром, серед наших гравців є вчителі фізкультури, будівельники, айтішники тощо, —  пояснив Сергій Бакум. 

 

Читайте також:

Спорт для відчайдухів. На маунтенбайк запрошують вінничан віком від десяти років

«Нива» на виїзді програла команді Християнської футбольної академії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up