«Нива» на виїзді програла команді Християнської футбольної академії

«Нива» на виїзді програла команді Християнської футбольної академії
  • 15 жовтня вінницька «Нива» в столиці грала проти команди «ЮКСА» (скорочено від Ukrainian Christian Sport Academy).
  • Один із лідерів приймав дев’яту команду першості, маючи вдвічі більше балів. У «ЮКСА» на другому місці було 30 очок.
  • А у «Ниви», яка розділяє 8-9 місця з «Карпатами»-2, ‒ 15 очок.

Господарі вже на старті мали моменти. Один тільки Харченко двічі проривався на ударні позиції. Ще в одному моменті після штрафного Гулара з правого флангу м’яч заметався перед воротами й дивом ніхто його не підібрав. Отже, гол, незважаючи на його курйозність, назрівав. Євдокимов і Думанюк розігрували м’яча через центр, першим на перехопленні був оборонець «Ниви» Лотоцький – і міг би виносити куди подалі, проте з-за спини несподівано вирвався Матеус. Далі вийшов на воротаря й лівою ногою пробив повз нього – 1:0. П’ятий гол у 9-ти матчах для цього бразильця.

Вінничани в другій половині першого тайму грали все сміливіше. Спочатку після гострого прострілу Страшкевича м’яч просвистів поруч із дальньою стійкою, потім Ничипоренко ударом з-за меж карного майданчика трішки не влучив у дальній кут. А коли господарі вкотре пішли великими силами вперед – разюча контратака «Ниви» призвела до голу. Борячук, обібравши суперника, зі своєї половини поля дав передачу на хід Загорульку. Граючий президент прокинув воротаря, який вибіг назустріч у поле, та забив у порожні ворота – 1:1! Артур відзначився 9-м голом у 10-ти матчах при двох асистах.

Невдовзі після перерви кияни понеслися вперед і повернули собі перевагу в рахунку. Матеус тонким пасом виводив на воротаря Харченка, проте захисник вінничан Меженський кинувся в падінні забирати м’яч. Не вперше в матчі Харченко опинився на газоні, але цього разу рефері призначив пенальті. Воротар кинувся вправо від себе, а Євдокимов спокійно пробив трішки в сторону від центру – 2:1.

Відео дня

Залишок матчу пройшов у нервовій боротьбі. Доводилося похвилюватися й голкіперу господарів Федотову, який і далеко в поле вибігав, і удари Загорулька накривав. А після штрафного Габріеля м’яч навіть побував у воротах Вічного – але взяття воріт арбітр не зарахував. Наприкінці компенсованого часу «ЮКСА» змогла «закрити» цей матч. Кос перехопив м’яча на своїй половині поля в Страшкевича, пройшов кількох суперників і від лицьової прострілив на дальню стійку, де Пастернак у дотик влучив у ближню дев’ятку – 3:1. На жаль, знову наша команда поступилася. Друга поразка поспіль.

Читайте також:

Спорт для відчайдухів. На маунтенбайк запрошують вінничан віком від десяти років

«Нива» вдома поступилася «Чайці» із Петропавлівської Борщагівки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Таня Матвієнко

    Немає слів!!!
  • Volodymyr Mayboroda

    Вона ще існує? Для чого?

    Volodymyr Mayboroda reply Volodymyr Mayboroda

    Борис Стаднюк Команда існує, щоб існувати, ніяких задач перед собою не ставить. Тіштеся, я не проти.

    Борис Стаднюк reply Volodymyr Mayboroda

    Volodymyr Mayboroda Вас болить те, що ФК "НИВА", як ви висловились, ще існує?
    Раджу вам не вболівати за цю команду, тоді спати будити спокійно, а так нервуєте, переживаєте, що ще існує.
    Я вам підказую, не існує, а грає в Другій лізі, а в недалекому майбутньому буде і і Першій лізі.
    Вас це дратує? Краще не переймайтеся, думайте про щось інше.
    Бажаю успіхів.
  • Читач74

    Християнської футбольної академії хахаахахахахаха
  • Віталій Кривчак

    Коли вже кінчиться ця ганьба,Мирівка,Кудрівка,Тарасівка ще якому селу не програвала Вінниця.Переведіть команду вСтражавку або Міз.Хуторі то хоть не такий ,,позор'''' буде

keyboard_arrow_up