Як пройшов олімпійський день у центральному парку. Фоторепортаж

Як пройшов олімпійський день у центральному парку. Фоторепортаж
Тут і далі фото Сергія Гомона
  • Під гаслом «Передай вогонь перемоги» пройшов Олімпійський день. До заходу долучилося чимало спортсменів та активних вінничан. Був пробіг з Олімпійським вогнем, квести і майстер-класи.

Вчора, 15 червня, відзначали Міжнародний Олімпійський день та 130 річницю з дня створення Міжнародного олімпійського комітету. У Центральному парку з цієї нагоди пройшли заходи.

— Цей рік є особливим — Олімпійським. Пишаюсь тим, що Вінниччина має свою багаторічну історію, своїх олімпійців. Влітку на Олімпійських іграх в Парижі вболіватимемо за нашого веслувальника на байдарках і каное – Дмитра Даниленка. Він вже має ліцензію, — каже голова ОДА Сергій Борзов. — Заключний етап відбору проходить легкоатлет Роман Кокошко. Сподіваюсь, що він теж поїде на Олімпіаду. Дякую олімпійцям, усім, хто займається спортом за те, що своїм прикладом надихаєте молодь до активного життя та фізичного розвитку.

Дивіться, як все відбувалося, у наступних фото:

Відео дня

Автор фото Сергій Гомон

 

Читайте також:

У водогонах стан води задовільний, у криницях — майже критичний

У Вінниці виділять 90 тисяч гривень на лабораторну перевірку якості води

Перевірили 350 проб води з водогонів області. Результати дослідження

Ще 211 млн грн готові витратити на очищення річки Південний Буг. Що зроблять за ці величезні кошти?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Григорий Пилипенко

    Щось вінничан не в ногу з киянами ідуть. У Києві пройшов “Марш рівності” – перший ЛГБТ-прайд з 2022 року. У вуличному марші взяли участь дипломати з різних країн, а також колона військовослужбовців ЗСУ – представників спільноти ЛГБТ+.  Головним гаслом акції стало – “Права людини завжди важливі”. Вінничани, беріть приклад з киян! Ви ж претеся у Європу!

    Читач74 reply Григорий Пилипенко

    Дякую за пораду, глиноміс

keyboard_arrow_up