Представники Вінниччини посіли перші місця у змаганнях «Швидше, вище, сильніше — разом!»

Представники Вінниччини посіли перші місця у змаганнях «Швидше, вище, сильніше — разом!»
  • У Міжнародному дитячому центрі «Артек», що під Києвом, влаштували масштабні змагання «Швидше, вище, сильніше —  разом!» (це  новий девіз олімпійського руху).
  • Вони були  організовані Національним олімпійським комітетом України.

25 команд, які представляли усі регіони нашої країни, змагались між собою в спортивних і інтелектуальних баталіях.  На старт виходили діти віком 12 — 14 років.

До програми входили: гра у баскетбол 3х3 серед команд дівчаток та команд хлопчиків; подолання смуги перешкод (спортивна естафета); конкурс малюнку на тему «Спорт сьогодні»; вікторина: знання історії олімпійського руху, впізнай олімпійця; конкурс на краще представлення команди; квест «Козацька січ» та QR-квест «Цікавий Артек» (аматорські спортивно-інтелектуальні змагання).

Відео дня

Кожна команда-учасниця складалася з чотирьох дівчаток і чотирьох хлопчиків, тренера і представника облвідділення НОКУ (у нас це був олімпійський стипендіат Вадим Адамчук).

Переможці та призери у загальному заліку визначались за найменшою сумою місць, отриманих за результатами участі у всіх видах програми. Вінницьку область представляли учні Хмільницького ліцею №2 на чолі із тренером Олександром Вознюком Вони посіли три перших місця — в «Конкурсі малюнків», «Олімпійській вікторині» і квесті «Козацька січ».

Ці три дні подарували дітям багато радості і позитивних емоцій. Адже спорт об'єднує, надихаючи на досягнення нових цілей.

Читайте також:

На Вінниччині завершився проєкт в рамках програми FIFA з пошуку юних футбольних талантів

Меморіал Миколи Нєгрєєва виграли юні нивівці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up