Меморіал Миколи Нєгрєєва виграли юні нивівці

Меморіал Миколи Нєгрєєва виграли юні нивівці
  • На стадіоні Вінницької школи № 35 фінішував 27-й футбольний турнір-меморіал Миколи Нєгрєєва.
  • Змагалися юнаки 2011-2012 р.н.
  • Турнір підтримали обласна та міська Асоціації футболу і відділення НОКУ.

— Микола Нєгрєєв грав за вінницьку команду майстрів, а також працював начальником ФК «Локомотив» і директором обласної ДЮСШ з футболу. Був енергійною і спортивною людиною. Він дуже любив спорт і особливо футбол,  — розповів тренер-методист спортшколи «Нива» Іван Подзігун.

На старт вийшли шість команд. Вони представляли Хмельницький і Вінницю. Серед учасників був навіть місцевий дівочий колектив. У вінницькому фіналі «Нива» подужала «Прем’єр-Ниву» — 1:0.

Чемпіонів підготували тренери Вадим Лісовінов і Максим Ясюк. За їхніми словами, команда показала високий  рівень підготовки та волю до перемоги. І підтвердила, що вона має гідно представляти Вінниччину в еліт-лізі ДЮФЛ України.

Відео дня

В поєдинку за бронзу хмельницька «Мрія» здолала другий колектив нивівців — 2:0.

На урочистому нагородженні були присутні 85-річна вдова Миколи Нєгрєєва Галина і його онук Денис. А також голова міської Асоціації футболу Юрій Максименко. Нагородили не лише призерів, а й кращих гравців кожної команди. Зокрема, в складі чемпіонів вшанували Олександра Рашкована і Арарата Погосяна. 

— Добре, що у Вінниці існує традиція регулярно проводити меморіальні футбольні турніри. На них залюбки приїздять команди з інших регіонів. Дякую за допомогу в організації цих змагань ветерану футболу Івану Подзігуну, — прокоментував голова міської асоціації футболу Юрій Максименко.    

Читайте також:

Вінницькі футзалісти перемогою в Другій лізі України завершили сезон

«Вінницькі вовчиці» розгромили конкуренток і вийшли в лідери чемпіонату України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up