На Вінниччині завершився проєкт в рамках програми FIFA з пошуку юних футбольних талантів

На Вінниччині завершився проєкт в рамках програми FIFA з пошуку юних футбольних талантів
  • У районах Вінниччини тривав пошук юних футбольних талантів в рамках пілотного проєкту Української асоціації футболу.
  • Він проходив у межах програми FIFA Talent Development Scheme.
  • Нагадаємо, УАФ робить акцент на виявленні молодих талантів шляхом тестування їхніх природних фізичних здібностей та подальшій організаційній підтримці розвитку.

Заключним місцем проведення проєкту стала Бершадщина. А саме — школа № 3 Бершаді. В зв’язку із погіршенням погодних умов три тестування  провели у спортивній залі навчального закладу, а останній - біг на 30м - на майданчику із штучним покриттям. Дітки з девʼяти навчальних закладів взяли участь у спортивному святі.

Спортивна Бершадщина порадувала своїми результатами віце-президента ДЮФЛ України Валерія Золотухіна, куратора пілотного проєкту УАФ. Діти, навіть із віддалених населених пунктів, продемонстрували майстерність, згуртованість та велике бажання займатись спортом. Сподіваємось, що незабаром ми будемо пишатись досягненнями цих юних спортсменів із Бершадщини.

Відео дня

Всі громади, які взяли участь у проєкті, отримали у подарунок набір м’ячів від УАФ та спорт інвентар. А дітям вручили свідоцтва про проходження тестування і пам’ятні медалі.

Читайте також:

Меморіал Миколи Нєгрєєва виграли юні нивівці

Вінницькі футзалісти перемогою в Другій лізі України завершили сезон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up