Переживи це ще раз! Емоції, фото і відео з AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон

Переживи це ще раз! Емоції, фото і відео з AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон
Фото: Сергій Кириленко

У суботу, 28 квітня, Вінниця поринула у масове спортивне дійство AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон. Кілька тисяч людей бігли дистанції на 1,5, 10 та 21 кілометр! Як все пройшло — у нашому пост-репортажі. 

6.30 ранку. Організатори і волонтери почали приготування старту/фінішу і місць для реєстрації на забіг. Трохи пізніше в кількох пунтках на дистанції в 21 кілометр волонтери встановили місця, де спортсмени могли випити води.

10.00. На площі Василя Стуса біля “Книжки” почала тривати реєстрація на забіг.

Відео дня

У той же час на сцені лунали заклики приєднуватись до забігу. І почався справжній спортивний флешмоб!

11.00 - перший старт на 10 і 21 км! Тисячі бігунів побігли по Хмельницькому шосе, по Проспекту Космонавтів, і назад на кільце по вулиці Магістратській і вже на фініш. Через п’ять хвилин розпочався забіг на 1,5 кілометри!

 

Фото: Сергій Кириленко

Емоції, оплески і задоволені обличчя бігунів! Все це було на фініші! Кожному спортсмену вручили медаль!

Хто переміг?

У забігу на 1,5 км переміг 16-річний вінничанин Антон Жовтонюк.

Вже через 35 хвилин після старту першим 10-кілометрів подолав Дмитро Дідоводюк (30), з Івано-Франковська.

Ну а 21 кілометр першим подолав Богдан Семенович (32) з села Ківшовата, що у Київській області.

А от жінкою, яка першою впоралася із напівмарафоном стала вінничанка Віра Овчарук. До речі, саме вона у минулому році пробігла 9-кілометрову дистнацію та стала першою у «Вінниця біжить».

Хто першим пробіг 10 км серед чоловіків
І місце – Дмитро Дідоводюк (Івано-Франківськ);
ІІ місце – Сергій Рибак (Вінниця);
ІІІ місце – Михайло Богданов (Київ).

Переможцями на дистанції 10 км серед жінок стали:
І місце – Наталія Батрак (Вінниця);
ІІ місце – Юлія Профіс (Чернівці);
ІІІ місце – Олена Попова (Славута, Хмельницька область).

Дистанція 21 кілометр серед чоловіків:
І місце – Богдан Семенович (Київська область.)  
ІІ місце – Ігор Риссов (Київ)  
ІІІ місце – Кочніков Руслан (Одеса)

Дистанція 21 кілометр серед жінок:
І місце – Віра Овчарук (Вінниця)  
ІІ місце – Наталія Семенович (Київська обл.)
ІІІ місце – Валентина Полтавська (Одеса)

Пробігла на одній нозі

Дуже велика увага була прикута до одеситки Тетяни Воротіліної, яка подолала дистанцію AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон у 21 кілометр на протезі.

Кілька років тому дівчина втратила ногу в аварії, але не залишила зайняття спортом. І цього року вона приїхала у Вінницю, щоб вперше в житті подолати 21 км на протезі! І вона це зробила! Під оплески вона фінішувала з результатом 2 години 26 хвилин! Як каже дівчина, їй було дуже важливо потрапити у час до 2.30 год.

- У мене була ціль пробігти вінницький напівмарафон швидше за дві з половиною години, - розповідає Тетяна Воротіліна. - Після того, як я чотири дні тому зробила нову гільзу, я засумнівалась, що взагалі зможу пробігти. Тому що гільза сильно перетискає ногу і це важко. але мені все вдалось і я дуже щаслива. Дуже вдячна організаторам за запрошення та за такий прекрасний марафон,- так казала Тетяна, щойно подолавши дистанцію 21 км.

Читайте про неї тут: Дівчина «кіборг» пробігла вінницький напівмарафон на одній нозі 

У своєму ФБ вона теж зробила пост про забіг:

Ще під час напівмарафону люди постили у себе в соцмережах сотні постів з забігу. Хтось пробіг з дитиною 1,5 км, а хтось подолав з друзями 10 км або напівмарафон! Ми зібрали дуже багато фотографій з соцмереж в одну публікацію.

Народний фоторепортаж: Хаскі, діти, селфі, біг

Також ми поговорили з одинадцятьма учасниками AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон, які найбільше нас здивували. Серед них і дівчина на одній нозі, і дідусь з клубу «Ювентус», і дівчинка Софійка, якій ось-ось виповниться лише два роки!

Про них можете прочитати у матеріалі: ТОП-11 неймовірних учасників AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон

Ну і на завершення хочемо подякувати усім, хто прийшов пробігти свою дистанцію! Хтось вперше, хтось з досвідом. Дякуємо усім волонтерам і людям, які були задіяні у цьому дійстві. Знайте, ви круті! А тепер нижче за посиланням ви можете передивитись поки що першу тисячу фото від фотографів Сергія Кириленко і Юрія Мусійчука, яким ми теж безмежно дякуємо!
 

Читайте також: Найкращі фото з AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • truemalay turemalay

    Шо-то от мусоров никто первый не прибежал. Тут бы показали свою бычью прыть. Или от них вообще никто не бежал?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up