ТОП-11 неймовірних учасників AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон

ТОП-11 неймовірних учасників AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон

Дівчина на одній нозі, дідусь з клубу «Ювентус» та дівчинка Софійка, якій майже виповнилось два роки. Поговорили з одинадцятьма учасниками AUTO.RIA Вінниця Напівмарафон, які найбільше нас здивували.

Звичайно, ми могли когось пропустити. Додавайте в коментарі фото людей, які вас здивували.

 

Дівчина з протезом ноги

Відео дня

Одеситка Тетяна Воротіліна пробігла напівмарафон на одній нозі. Замість іншої у дівчини протез. Раніше Тетяна займалась тенісом, але через автомобільну аварію у 2015 році втратила ногу. Дівчина не лише не закинула зайняться спортом, але й почала приймати участь у забігах на довгі дистанції. Ми писали з дівчиною інтерв’ю, яке можна прочитати тут.

 

Пенсіонерка, яка бігає ультрамарафони

Лариса Лабарткава приїхала на забіг зі Львова. Жінці 69 років з яких 20 вона займається бігом. Приймала участь у чемпіонаті світу. Цьогоріч посіла друге місце на ультрамарафоні у Білорусії, де під час 48-годинного забігу подолала 212 кілометрів. У Вінниці пробігла дистанцію у 21 кілометр. Для того щоб у такому поважному віці бути в гарній фізичній формі вона рекомендує бігати, тренуватись і мати волю до перемоги.

 

Хлопець в сорочці з пінгвінами

Вінничанин Павло Куницький біг десятикілометрову дистанцію у сорочці з пінгвінами та шапці Санта Клауса. 23-річний хлопець розповідає, що бігом займається п’ять років.  У Вінницьких забігах приймає участь вже третій раз.
- Одягнувся так, бо в мене був гарний настрій, - розповідає Павло Куницький. - Сьогодні мені захотілось здивувати вінничан.

 

Майже дворічна дівчинка Софія

Батько маленької дівчинки, Ігор Слощинський, розповідає, що дівчинці майже виповнилось два роки. На забіг вони прийшли у двох, мама залишилась вдома.
- Вигадували різні варіанти того, як бігтимемо, - розповідає батько дівчинки Ігор Слищинський. - Пробували бігти в рюкзаку, але так незручно. Вирішили, що вона просто сидітиме в мене на руках. Це наш перший забіг.

Собака породи Хаскі

Дмитро Нікітішин розповідає, що вони зі своїм псом Вольтом спеціально готувались до забігу. Тренувались зранку і ввечері. Пробігли 1,5 кілометри і зірвали бурю аплодисментів глядаяів на фініші. За словами Дмитра, його собака оселилась у Вінниці нещодавно.
- Вольт жив у батьків в Погребищенському районі, але його вкусив кліщ і я забрав його підлікувати у Вінницю, - розповідає чоловік. -  Собаці три роки, вона розуміє команди і має спокійний характер.

Найстарший учасник забігу з клубу «Ювентус»

82-рчний Віктор Фірсов розповідає, що бігом почав займатись у ще у 60-х роках. На цьогорічному забігові долав дистанцію у 1,5 кілометри.
- Жалкую, що цьогоріч не тренувався так як потрібно і як наслідок не зміг би пробігти 10 кілометрів, - розповідає Віктор Фірсов. - Бігом займаюсь дуже давно, починав ще у 60-х роках. Тоді було модно організовувати бігові клуби, я був у складі «Ювентусу»
На забіг чоловік прийшов в одязі з емблемою Вінницького клубу бігу  «Juventus» 1977 року

 

АТОшник з прапором

Віктор Юрченко приїхав з Житомира. Розповідає, що бігати почав у 2013 році. Хотів сходити в гори і вирішив так підтренуватись, але втягнувся і біг вже не покидає. Вінницький напівмарафон пробіг за 1 годину 34 хвилини. Приїхав з друзями та дочкою
- Демобілізувався в серпні 2016 року, з того часу у мене цей прапор, - розповідає . - На ньому слова від моїх побратимів з 36-ї бригади морської піхоти. Я був командиром підрозділу.

 

Чоловік, який бігає напівмарафони через день

Найдорослішим учасником дистанції на 10 км серед чоловіків став Микола Дудік.

- Я хотів бігти напівмарафон, однак не встиг зареєструватись, - розповідає чоловік. - Я на на стадіоні через день бігаю напімарафон і дуже хотів пробігти тут, але не вийшло. Побіжу наступного року. Хочу подякувати усім організаторам за такий класний захід. Це велике свято для нас. Бажаю всім бігати і мати спортивне здоров’я.

 

Американці з Корпусу миру

Джорж Стентон та Патріс Станковіч вже два роки живуть у селі Немішаєво Київської області. Працюють волонтерами у Корпусі миру.
- Мені дуже подобається, що ми з друзями бігаємо разом, - розповідає Джорж Стентон. - У Вінницю приїхали спеціально для того, щоб взяти участь в забігу. Це дуже гарне місто, яке вразило мене великою кількістю зелені.

 

Азербайджанець з Туреччини

За словами Еміля Ізмайлова, він вже приймав участь в Українських забігах. Чоловік їздить по світу, щоб побігати у різних місцях. Зараз живе в Туреччині, заробляє на життя імпортом товарів.У Вінницю приїхав вперше.

- Вчора прилетів з Баку в Київ, сьогодні у Вінниці, - розповідає Еміль Ізмайлов. - Траса мені дуже сподобалась. Я не очікував, на такий теплий прийом і дуже привітні люди. Напівмарафон пробіг за годину і тридцять п’ять хвилин. Результатом задоволений.

Поліцейський з Канади

Maciej Wojciechowski - радник з питань підготовки поліцейських, який разом з представниками Канадської поліцейської місії в Україні на базі Центру професійної підготовки ГУНП проводить тренінги для поліцейських інструкторів з особистої безпеки. Масiej очолює напрямок вогневої підготовки у поліцейській академії міста Щитно. Взявши участь у забігові він підтримав вінничан, які пропагують здоровий спосіб життя. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анатолий Качан

    Марафон,как наркотик.После него эйфория и  ,надеюсь,привыкание и зависимость.Именно здесь олимпийский принцип-"Главное не победа,а участие."Что хотелось бы улучшить или усовершенствовать?На выдаче номеров и заполнении анкет,последовательность номеров вывесить над столами регистрации,а не на уровне ног участников.Их легко могла найти и прочитать,разве что, хаски.По схеме маршрута,лично у меня,огромный вопрос?Как понять что такое разворот и когда разворачиваться?Процентов 80 участников забега были уверены,что финишировать надо будет по прямой с Хмельницкого шоссе,а не из-за"угла"бывшей Первомайской.Большое спасибо организаторам за доставленое удовольствие

    Марішка Загоруйко reply Анатолий Качан

    Анатолій дякуємо за об'єктивну оцінку! Обов'язково виправимо ці помилки наступного року.

    Дякуємо вам за участь!
  • Yliya Dierbienova

    Самая маленькая участница на дистанции 1,5км (4,5мес) с папой - 7-е место на 21км
  • Vadim Skripnik

    Віктор Фірсов

    Мій вчетель з метрології!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up