Олімпійський день об’єднав легкоатлетів, шахістів, черлідерів і американських футболістів

Олімпійський день об’єднав легкоатлетів, шахістів, черлідерів і американських футболістів
  • Олімпійські дні тривають на Вінниччині.
  • 27 червня чергове спортивне свято для мешканців обласного центру провели на стадіоні Центрального парку і відпочинку.
  • Його організувало відділення НОК України у Вінницькій області.    

В змаганнях взяли участь шахісти із МДЮСШ № 6, легкоатлети із МДЮСШ № 1, черлідери і американські футболісти із клубу «Вінницькі вовки».

— Я ніколи не брала участі в змаганнях із легкої атлетики, тому було цікаво спробувати. На Олімпійському дні виявилося дуже весело. Під час війни переважно сидиш вдома, бо батьки переживають. Тому рухова активність – це класно, хоча проти легкоатлетів змагатися досить складно,  —  розповіла 12-річна черлідер Софія Кондаурова. 

Відео дня

Вів спортивний захід Вадим Адамчук – майстер спорту із легкої атлетики, член збірної України,  учасник Юнацької олімпіади. Йому допомагав тренер з футболу із Могилева-Подільського Микита Науменко, який приїхав спеціально на Олімпійський день.        

Юнаки і дівчата різного віку символічно пробігли одне коло стадіоном, взяли участь у цікавих різнопланових естафетах і вікторині серед знавців олімпійського спорту. Завершили свято спорту  спринтерські забіги на 30 метрів, де визначали абсолютних переможців (з урахуванням вікових категорій). Учасники Олімпійського дня отримали у подарунок футболки, фляги і сувеніри відділення НОК України у Вінницькій області.      

  

Серед переможців забігів виявилася 11-річна легкоатлетка Поліна Мелківська. Дівчина не очікувала, що стане переможницею, адже серед конкуренток були представниці інших видів спорту. 

Також чемпіоном цього разу став 15-річний стрибун у висоту Максим Карпінський.

— Цікаво було спробувати свої сили в естафетах, адже на наших тренуваннях таких змагань немає. Що стосується Вадима Адамчука, то він нерідко тренується разом із нами, тому ми добре знаємо рівень його майстерності, —  сказав Максим Карпінський.     

              

Читайте також:

Олімпійський день відзначили веселими естафетами і конкурсами знавців спорту

Започатковану Асоціацію футзалу Вінницької області очолив колишній професіональний гравець Юрій Максименко

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up