«Нива» забила два «сухих» м’ячі «Реал Фармі»

«Нива» забила два «сухих» м’ячі «Реал Фармі»
  • Сьогодні, 21 жовтня, вінницька «Нива» здобула домашню перемогу в чемпіонаті України з футболу.
  • Наш суперник, одеська «Реал Фарма», не могла виграти вже шість матчів поспіль, через що й опинилася на 12-у місці.
  • У минулому турі підопічні Пархоменка поступилися «Васту».

Старожили Другої ліги відверто не вражали своїми результатами у цьому сезоні. В очному протистоянні вони мали можливість дещо реабілітуватися за попередні невдачі.

Перша половина зустрічі пройшла під диктовку господарів, які грали різноманітно в атаці. Шикарну можливість відзначитися втратив Петленко, який влучив у стійку. Також міг забивати Артур Загорулько, але він з розвороту не зміг забити у порожні ворота. Проте наприкінці тайму вінницький колектив все ж досягнув свого. Борячук подав, а Власенко головою потужно пробив у верхній кут – 1:0.

Після перерви активізувалися одесити, які могли відразу зрівняти рахунок, але удар Марченка парирував голкіпер. А ось підопічні Ярошенка свій момент реалізували. Після передачі Борячука майстерно перекинув голкіпера Загорулько – 2:0.  Здається, що одесити самі не вірили в те, що можуть відігратися. Чимало підопічні Пархоменка помилялися у простих ситуаціях, а ось вінничани грали на куражі.

Відео дня

Наприкінці зустрічі після серйозного пошкодження повернувся на поле правий захисник «Ниви» Володимир Грачов, який не грав з 19 серпня.

На останній хвилині міг забивати Загорулько, але м’яч з порожніх воріт виніс Ілля Руднєв. У підсумку гра завершилася впевненою перемогою господарів.

Читайте також:

Флаг-футбол на уроках фізкультури. Ліцеям Вінниці подарували інвентар для цього виду спорту

Ветерани вінницького хокею на траві об’єдналися в спортклуб і готуються до змагань

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up