«Ми очікуємо на тебе». Олександр Зінченко і Влада Седан вдруге стануть батьками

«Ми очікуємо на тебе». Олександр Зінченко і Влада Седан вдруге стануть батьками
Футболіст Олександр Зінченко з дружиною Владою і донькою Євою
  • Футболіст Арсенала оголосив, що він із дружиною Владою чекають на другу дитину. Влітку 2021-го колишня футбольна журналістка, «Міс Вінниця 2013» народила доньку Єву.

Цей рік став для Олександра Зінченка дуже вдалим. Українець перейшов до «Арсенала» з «Манчестер Сіті» і став одним з лідерів команди.

Разом із «канонірами» футболіст виграв срібло в АПЛ, найкращий результат команди з 2016 року. Тепер же у Олександра намічається приємна новина в особистому житті.

На своїй сторінці в інстаграм українець опублікував романтичне відео, на якому видно УЗД його дружини Влади. З нього стає зрозуміло, що пара очікує на другу дитину.

Відео дня

 

 

 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация от Alex Zinchenko (@zinchenko)

«Ми очікуємо на тебе», — так підписав це відео Олександр. Сам скрінінг був зроблений у січні цього року і на той момент малюку було 11 тижнів. Тобто наразі Влада має знаходитися на останніх місяцях вагітності.

Вінничанка Влада Седан (або ж Влада Щеглова — справжнє прізвище дівчини) стала відомою в Вінниці десять років тому — перемогла у конкурсі «Міс Вінниця 2013» . В 2016 році її побачила вся країна. Тоді збірна України отримала право виступити на Чемпіонаті Європи у Франції. Саме на трибунах французьких стадіонів і помітили вродливу білявку в формі збірної України та прапором.

Відзначимо, що Олександр і Влада Зінченки є однією із найзірковіших пар в українському футболі. Дівчина працювала журналісткою на телеканалі «Футбол». Після одного із матчів збірної у 2019 році Зінченко поцілував її у прямому ефірі.

У жовтні того ж року Олександр зробив Владі пропозицію руки та серця, а у серпні 2020-го пара відсвяткувала весілля у Києві. Вже за рік в сім'ї Зінченків з'явився первісток — донька на ім'я Єва. Днями вінницька дружина футболіста поділилася сімейно-футбольними фото в Інстаграмі, де видно вагітний животик.

Вчора, 2 червня футболіст Олександр Зінченко приїхав з родиною у рідне місто дружини, щоб привітати юних вінницьких футболістів. На стадіоні Вінницького педколеджу пройшов футбольний турнір, присвячений Дню захисту дітей. На нього завітали зірковий гравець англійського «Арсеналу» і збірної України і володар «Золотого м’яча» найкращого футболіста Європи 1986 року Ігор Бєланов.

 

Читайте також:

Зіркові гравці Олександр Зінченко та Ігор Бєланов нагородили юних вінницьких футболістів

У Вінниці відкриють секцію вітрильного спорту. Навчатимуть дітей тренери з Маріуполя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Рита Нагорная

    І кому ця новина потрібна? Ваше видавництво на жовту пресу перетворюється!....

    Олег Каськов reply Рита Нагорная

    Рита Нагорная неправда! Видавництво не перетворюється на жовту пресу!
    Воно вже давно нею стало
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up