«Міс Вінниця 2013» Влада Щеглова народила доньку футболісту Зінченку. Історія зіркової пари

«Міс Вінниця 2013» Влада Щеглова народила доньку футболісту Зінченку. Історія зіркової пари
  • Футболіст «Манчестер Сіті» і збірної України Олександр Зінченко та телеведуча Влада Седан стали батьками. 1 серпня у них народилася дочка.
  • Розповідаємо історію цієї зіркової пари.

Радісною новиною з фанами поділився футболіст Олександр Зінченко. «Рідна, дякую тобі. Ви —  моє життя!», — написав Зінченко в Instagram. На пологах у дружини зірка українського футболу бути присутнім не міг. Розчулений татусь з новонародженою донькою познайомився онлайн.

Влада Седан вже оговталася після пологів і почала постити фото з донечкою в соцмережах. Ім'я дівчинки Єва.

Відео дня

Напередодні радісної події телеведуча спортивного каналу на своїй сторінці в Instagram виставила кадри з вагітної фотосесії. На опублікованих знімках 25-річна зірка позувала з футбольним м'ячем, який був намальований на її вагітному животі.

На останньому місяці вагітності Влада з чоловіком встигли відпочити на морі. 

«Ми дуже хочемо дітей. Діти — це святе і, на мій погляд, головне — те, що повинен бути в пріоритеті у жінки, її покликання. Амбіції Зінченка? Він хоче мінімум трьох дітей», — розповідала раніше в інтерв'ю Влада Седан.

Нагадаємо, Влада Щеглова у 2013 році Виборола титул «Міс Вінниця». Тоді дівчині було всього 17 років і вона навчалася в вінницькій школі-гімназії №2. 

Футбольна родина

Житомирянин Олександр Зінченко з дитинства захоплювався футболом. Його батько Володимир Зінченко, у минулому футболіст, став першим учителем сина та передав йому деякі секрети спортивної майстерності. 1 вересня 2004 у віці семи років Олександра зарахували в Радомишльську ДЮСШ, він почав виступати за місцеву дитячу команду Радомишльської ДЮСШ «Карпатія», де відрізнявся дуже видовищною та результативною грою в атаці. Потім в його житті були «Шахтар», «Уфа» і нарешті «Манчестер Сіті».

Вінничанка Влада щеглова виховувалася в спортивній сім'ї, її батько і брат займалися футболом, яким і сама вона захоплювалася з ранніх років. Маленька Влада ганяла м'яч з хлопцями, а коли стала дорослішою, відвідувала командні тренування.

Популярність прийшла до Влади в розпал Євро-2016, де вона з'явилася на стадіоні в вбранні кольорів прапора України. Фото підірвали мережу, після чого Седан назвали найкрасивішою уболівальницею. Примітно, що в той день вона була в футболці з прізвищем Зінченко.

Красуня швидко стала зіркою різноманітних інтерв'ю, де обмовилася, що хотіла б стати журналісткою. Незабаром їй запропонували роботу на телеканалах «Футбол 1/2» і вона стала Владою Седан.

Про роман між Олександром і Владою стало відомо після матчу збірної України з Сербією у 2019 році. Під час післяматчевого флеш-інтерв'ю футболіст поцілував журналістку в прямому ефірі, потім закоханий спортсмен освідчився вінничанці на футбольному полі.

Пара розписалася в березні 2020-го в Лондоні, а в серпні в Києві Зінченко і Седан зіграли розкішне весілля.

 

Читайте також:

Весілля на мільйони. Як футболіст «Манчестер Сіті» та «Міс Вінниця» шлюб брали

English Love. Після вильоту з «Євро» Циганков з другом у рідній Вінниці відкрили кав'ярню

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andrii Atamanchuk

    Добра Вашій родині.
  • Віктория Марянович

    правдивої любові на все життя!

keyboard_arrow_up