Весілля на мільйони. Як футболіст «Манчестер Сіті» та «Міс Вінниця» шлюб брали

Весілля на мільйони. Як футболіст «Манчестер Сіті» та «Міс Вінниця» шлюб брали
  • На День Незалежності, 24 серпня, захисник збірної України та «Манчестер Cіті» Олександр Зінченко одружився з відомою журналісткою Владою Седан.
  • На весіллі було чимало зіркових гостей. Серед них Андрій Шевченко, Монатік, Дан Балан та Віра Брежнєва.
  • Саме весілля молодятам обійшлося у чималу суму. Лише частина святкування коштувала три мільйони гривень.

Влада Седан відома ще, як Влада Щеглова. Дівчина у 2013 році посіла сьоме місце на «Міс Україна». Того ж року вона стала «Міс Вінниця»

Владу та Сашка називають «українськими Бекхемами». Вони ведуть активне життя та знімають про себе блог.

Їх весілля не було ні для кого таємницею. В мережі маса відео та фото зі святкування.

Відео дня

Офіційно молодята розписалися в Англії, а уже гуляння провели у Києві. Гостей було чимало, серед них відомі люди. Та й саме весілля можна назвати розкішним.

Журналісти «Зіркового спорту» підрахували лише частину витрат Зінченка, і ця сума складає 3 мільйони гривень.

На святкуванні виступав співак Дан Балан. Його гонорар складає 1 мільйон гривень. Також виступала і співачка Віра Брежнєва.

Святкування відбулося у розкішному двоповерховому комплексі біля води, із власним причалом та теплоходом. За це місце футболіст заплатив приблизно 300 тисяч гривень.

Якщо додати розваги, напої та їжу, виходить три мільйони за весілля. Це не враховуючи красивого плаття нареченої та інших деталей.

На своєму ютуб каналі Влада виклала святкове відео.

— Цей день настав! 24 серпня 2020 року — день нашого справжнього весілля. На своєму каналі я ексклюзивно покажу вам усе найцікавіше. Футболісти збірної України, увесь тренерський штаб, зірки шоу-бізнесу та море позитивних емоцій — такий контент найближчих випусків. У першому ж показую вам початок святкування створення сім’ї Зінченко, та з якими побажаннями до нас на весілля прийшли зірки футболу. Гарного перегляду, це лише перша серія, далі буде, — підписала ролик дівчина.

 

Читайте також:

Повернення артистів: ТОП-10 концертів цієї осені, які мають відбутися у Вінниці

Маєток, віпи і Настя Каменських: як вінницький ковбасний магнат доньку заміж видавав

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (38)
  • Алекс

    Лада Хэтчбэк
    😂😂😂
  • Оля Оля

    Зачем меркантильную брать в жены, хотя сейчас все такие
  • Татьяна Барчук

    Лучше бы такие деньги пожертвовали на интернаты для детей , тогда бы их пару точно бы на всю жизнь запомнили и благодарили

    Богдан Черевко reply Татьяна Барчук

    вы поинтересуйтесь о благотворительных пожертвованиях известных людей...  спортсменов, шоу бизнес...    жертвуют  и очень много!     здесь молодой  и талантливый спортсмен заработал своим умением большие деньги и сделал свадьбу ЗА СВОИ!!!   что здесь плохого?)  та пускай они бы там сделали бассейн из красной икры и купались там.  ЧТО ЗДЕСЬ ПЛОХОГО ?    он променял кучу своего свободного времени в лучшие свои годы на тренировочный процесс и сейчас пожинает плоды успеха и финансовой стабильности)  та здесь радоваться нужно за таких людей...   у нас больше половины страны сидят сиднем и ждут пока им что то на голову упадет   а вторые  40% довольствуются тем что есть!  и только третьи 9%  пашут как кони и не сидят на месте, постоянно в поиске лучшего  и вот как раз они и имеют то о чем многие только бубнят и облизываются...

    Anastasia Pokliatska reply Богдан Черевко

    Аплодирую Вам, Богдан! 100 % так и есть)
  • Олександр Мельник

    Ви подивіться як Зіна на весілля своїх дружбанів запрошував- ржач.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up