Маєток, віпи і Настя Каменських: як вінницький ковбасний магнат доньку заміж видавав

Маєток, віпи і Настя Каменських: як вінницький ковбасний магнат доньку заміж видавав
Фото: instagram
  • Минулих вихідних у заміському маєтку «Park Manor» відомий вінницький бізнесмен, ковбасний магнат Сергій Ковінько видавав доньку заміж.
  • Подію вже назвали «весіллям» року, оскільки бюджет свята нараховує мільйони гривень, розважали публіку провідні українські зірки, а гостями були перші особи міста і країни.

Окрім феєричного запуску фонтану Roshen, 8 серпня у Вінниці відбулася ще одна подія, яка вразила помпезністю і кількістю на ній місцевих і столичних селебріті.

У розкішному приватному маєтку «Park Manor», що в Шкуринцях, відомий вінницький бізнесмен молодшу доньку заміж видавав. В перший день було весілля, другий день — відзначали вінчання молодого подружжя.

Відео дня

Батьком нареченої Марії виявився Сергій Ковінько — власник однойменної торгової мережі та марки «Ковбаскофф», а також м'ясопереробного заводу «Ковінько-ковбаси». Хто став чоловіком спадкоємиці мільйонів «ковбасного короля», — наразі не відомо.

Гуляння відбувалися під грифом секретності. Тим не менше, деякі гості поділилися світлинами весілля дітей вінницьких мільйонерів у себе в мережах.

Гостями свята, в тому числі, були мер Вінниці Сергій Моргунов та екс-прем'єр Володимир Гройсман. Розважали імениту вінницьку та столичну публіку українські зірки першої величини: NK, або Настя Каменських і гурт ТІК. 

Вели весілля відомий український шоумен Володимир Остапчук та співачка Оля Цибульська.

 Бюджет весілля Ковінько можна лише уявити, якщо Цибульська і Остапчук за свої послуги беруть по 5 тисяч євро, Настя Каменських за годинну програму на весіллі взяла мінімум 15 тисячі євро, прайс вінницького гурту ТІК — 250 000 грн, а оренда маєтку «Park Manor» за добу коштує 40000 гривень. За словами гостей свята, родини наречених орендували садибу більш ніж на тиждень.

Аби привідкрити завісу весілля року, читаємо на сайті Hotels24.ua про розкоші маєтку, який колись для себе збудував ще один вінницький бізнесмен, нині громадянин РФ.

«Приватна садиба «Park Manor» виконана в стилі середньовіччя. У вітальні та в спальнях є камін,в одній з кімнат розташований рояль, а для дозвілля є спеціально відведена зона для гри в шахи. Однією з кімнат є бібліотека, де можна усамітнитися за читанням книги. На території розташований ірландський будиночок з вогнищем, мангальной майданчиком, класичної піччю і лазнею на дровах. Також є фруктовий сад, виноградник, ландшафтний парк з доріжками для прогулянок і альпійською гіркою, зимовий сад, спортзал і фонтан, сауна, басейн».

Як переповідають гості свята,в цей день маєток перетворився в квітковий сад. Декоратори зі столиці приїхали прикрашати садибу у Шкуринцях. До слова, всі інші підрядники теж були не з Вінниці.

Користуючись моментом, співачка Ольга Цибульська, яка ще й виконувала пісень на вінницькому весіллі року, зробила фотосесію в ошатних залах маєтку «Park Manor».

Співведучий шоумен Володимир Остапчук в маєтку не позував, а виставив у сторіс інстаграму вінницьку вежу.

Читайте також:

«Коли сліпо закоханий, чужа думка на почуття не впливає». Історія успіху дизайнера Очеретного

«Він назвав мене тварюкою», — вінничанка Боржемська розповіла про розлучення з Узєлковим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (411)
  • Нинель Жовнир

    село , воно і в Африці село.За такі гроші можно було знайти зірки , а не сєконд-хєнд.
  • Віктор Марчук

    Це клуб села Дністрівка
  • Світлана Ковальчук

    Скільки можна за ці гроші врятувати хоча б дитячі життя,але ні,краще так,щоб всі заздрили
  • Olesya Goretska

    Як в нас вміють гроші рахувати.щоб щось мати треба працювати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up