English Love. Після вильоту з «Євро» Циганков з другом у рідній Вінниці відкрили кав'ярню

English Love. Після вильоту з «Євро» Циганков з другом у рідній Вінниці відкрили кав'ярню
  • За підтримки зірки київського «Динамо» Віктора Циганкова його кращий друг, колишній футболіст Андрій Рогозін, відкрив кав'ярню в Вінниці.

Після Євро-2020 півзахисник «синьо-жовтих» Віктор Циганков заскочив в рідну Вінницю, де його кращий друг, екс-гравець місцевої «Ниви» Андрій Рогозін, відкрив кав'ярню. Назвали її «English Love».

Як розповідав випускник дитячо-юнацької школи «Нива» (Вінниця) Циганков, в цьому проекті не обійшлося без його власних інвестицій.

Відео дня

«Пишаюся своїм братом, який відкрив власну кав'ярню. Нехай твій новий шлях приносить тобі тільки задоволення і прибуток», — написав Віктор Циганков в Інстаграмі.

А напередодні в цій кав'ярні друзі відсвяткували день народження Рогозіна, якому виповнилося 24 роки. Хлопці — не розлий вода з 8 років. Андрій разом з Віктором займався футболом в школі вінницької Ниви, однак недавно завершив кар'єру гравця, зізнавшись, що замучили травми і він перестав отримувати задоволення від футболу.

Перед Євро-2020 Віктор Циганков з Києва привіз для кав'ярні Андрія Рогозіна холодильну плиту — вона і машину Циганкову провоняла, і салон затопила, і трохи подряпала сидіння, але хлопці все це перевели в жарт.

— Ми хотіли щось спільно відкрити. Спочатку думали про барбершоп. Є ідея — своя лінія одягу спортивного. Але це в майбутньому, — говорив раніше Циганков в інтерв'ю MyDynamo.

— Ми знайомі з Андрюхою з 8 років, — розповідав також Циганков. — На моєму шляху було багато псевдо друзів, які з часом зникли. Коли росла моя популярність як футболіста, люди потягнулися, почали щось просити. А я відразу це бачу, таких намагаюся тримати подалі від себе. Андрюха у мене ніколи в житті нічого не просив. Це підкупляє. Де я бачив, я йому допомагав. Для мене справжня дружба — коли людина приходить на допомогу, коли бачить, що ти в біді.

По сторінці Інстаграму знаного футболіста видно, що він дійсно багато часу проводить в компанїї свого вінницького друга Рогозіна. А також — в обіймах коханої Романи. До речі, дівчина Віктора Циганкова теж з Вінниці. Але останнім часом вона живе за кордоном, адже навчається в Державному університеті Кенту.

Зараз Віктор Циганков повернувся до тренувань в складі клубу «Динамо» Київ. Розповів, що мав коротку відпустку і провів її з рідними і близькими людьми.

— В принципі, було 10-11 днів, тому назвати відпочинком не можна, просто перевів подих і слава богу, поділився знаний вінничанин. — Був в Києві і Вінниці, нікуди не їздив. Трохи часу було, щоб кудись їхати, плюс, були свої справи.

 

Читайте також:

На старт, увага, руш: Вінницькому Напівмарафону 2021 бути! Що варто знати учасникам

Човни, SUP-дошки і гондола. У Вінниці відбувся річковий парад «Всі на всьому»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up