Кубок прикрасив стягом України: футболіст Олександр Зінченко вчетверте виграв чемпіонат Англії

Кубок прикрасив стягом України: футболіст Олександр Зінченко вчетверте виграв чемпіонат Англії
Успіх Зінченко розділив з донечкою та дружиною, вінничанкою Владою Седан
  • Олександр Зінченко емоційно відсвяткував четверте чемпіонство «Манчестер Сіті», не стримавши сліз.
  • Український футболіст, чоловік вінницької красуні та журналістки Влади Седан, прикрасив чемпіонський трофей українським прапором. 

Футболіст Олександр Зінченко у складі «Манчестер Сіті» вчетверте виграв чемпіонат Англії. У завершальному турі  його клуб обіграв «Астон Віллу» з рахунком 3:2 та фінішував на першому місці.

Український захисник нарешті має хорошу новину після місяців важкої роботи і страху за свою Батьківщину. Для Зінченка цей трофей став 10-м із клубом та другим поспіль чемпіонством. Рік тому він також тріумфував до АПЛ.

Відео дня

Головний трофей матчу футболіст прикрасив українським прапором та підняв його над головою.

Після овацій трибуни фанатів їхнього футбольного клубу Олександр не зміг стримати емоцій. Зінченко заздалегідь підготував прапор України, яким огорнув себе, а потім і статусний трофей. В один момент він заплакав, проте партнери підбігли і спробували його заспокоїти.

«Це незабутні емоції для мене. Для усіх українців, які зараз страждають і виживають в умовах російської агресії. Я дуже пишаюся бути українцем», — сказав Зінченко після цього моменту.

Сльози своєму чемпіону витирали улюблені дівчата Олександра Зінченко. Одразу після гри, під час святкування, до футболіста збірної України приєдналися дружина Влада та 9-місячна донечка Єва.

Миле відео захисник англійського клубу «Манчестер Сіті» та чотириразовий чемпіон Олександр Зінченко опублікував у себе в Інстаграмі.

Олександр Зінченко — український футболіст, лівий захисник англійського клубу «Манчестер Сіті» та півзахисник збірної України. Чотириразовий чемпіон Англії, найкращий гравець своєї команди у фінальному матчі Ліги Чемпіонів УЄФА 2020/21.

Дружина футболіста Влада Седан (Щеглова) — спортивна журналістка, «Міс Вінниця 2013». Справді відомою в Україні вінничанка стала в 2016 році. Тоді наша збірна  отримала право виступити на Чемпіонаті Європи у Франції. Саме на трибунах французьких стадіонів і помітили вродливу білявку в формі збірної України та прапором. Тож невдовзі Влада Седан розпочала роботу на телеканалах «Футбол 1/2», де і познайомилася зі своїм чемпіоном.

 

Читайте також:

«Нива» проти «Світанку». У щорічному дербі ветеранів футболу міста збирали кошти для ЗСУ

Вінницький веслувальник здобув срібло на етапі Кубку світу. Нагороду присвятив ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач75

    далбоебы зинченко , чтобы у них все зубы были порченые , и у всей виници
  • Slavia Jane

    так радий за тебе
  • Yana Kibalna

    💙💙ЯНА💛💛🇷🇼🇷🇼🇷🇼🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up