Граючий президент «Ниви» Артур Загорулько оформив хет-трик у грі проти «Металурга-2»

Граючий президент «Ниви» Артур Загорулько оформив хет-трик у грі проти «Металурга-2»
  • Резервісти першолігового «Металурга» (Запоріжжя) не мають особливих турнірних завдань — більше зайняті підготовкою гравців для першої клубної команди.
  • А от вінницька «Нива», щоб утримувати друге місце, повинна була обов’язково вигравати.

На фоні молодих суперників граючий президент гостей Артур Загорулько зі школою «Чорноморця», «Шахтаря», «Ворскли» та низки інших відомих клубів був величезним козирем претендентів на плей-офф за вихід у Першу лігу.

Власне, вже в дебюті матчу спортивне чуття повело Артура в боротьбу, і Даглас був змушений фолити. Сам постраждалий впевнено реалізував пенальті —  0:1. Через 15 хвилин уже самі запорізькі воротар і захисники затіяли перепасовку в карному майданчику, Загорулько пішов на відбір, і той же Даглас зачепив його на відході. Артур забив і цей 11-метровий —  0:2. А ще через 10 хвилин опорник вінничан Мороз ударом через себе розрядив ситуацію на своїй половині поля, а вийшов гольовий пас! Загорулько підхопив м’яча, протягнув його повз Івасюка, який щойно замінив захисника Самусєва, і з лівої ноги пробив повз вуха воротаря  — 0:3.

Відео дня

Хет-трик дозволив Артуру знову очолити перегони найкращих бомбардирів із 14 голами, а зважаючи на те, що команда головного конкурента — Сомова — пропускала цей тур, Загорулько точно буде лідером.

Другий тайм почався для запоріжців із жахливого моменту — голкіпер Ніколаєнко вибіг далеко в поле, не прорахував відскок м’яча змушений був збивати форварда гостей Загорулька. Вимушена заміна, пауза, поки готувався резервний воротар — але вінничанам варто було дочекатися. Страшкевич чудовим ударом в обхід стійки закріпив перевагу «Ниви» — 0:4. Для Вадима це перший гол у поточному сезоні. Далі гра заспокоїлася, запоріжці навіть могли забивати гол престижу. Але рахунок більше не змінився.

Розгромивши резервний склад МФК «Металург» (Запоріжжя), вінницька «Нива» покращила свої шанси вихід у стикові матчі за право підвищитися в класі. Справа у тім, що в заключному турі команда Загорулька та Остапенка отримає три очки за знятий з турніру «Рубікон», так що матиме 35 очок.
 

Читайте також:

Триразова чемпіонка світу з фітнес-бікіні Наталя Гнидюк готується до Кубку України

Вінничанин проплив із затримкою дихання без ласт 134 метри і виграв Кубок Дніпра

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up