Куди їздили вінничани цим літом та у скільки обійшлися їм подорожі? Розповідаємо про цікаве

Куди їздили вінничани цим літом та у скільки обійшлися їм подорожі? Розповідаємо про цікаве
  • Літо завершується і більшість працюючих людей вже змогли поїхати відпочити.
  • Журналістка «20 хвилин» дізналась, куди цьогоріч найчастіше їздили вінничани та в яку ціну обійшлися їм подорожі.

Про відпочинок закордоном цього року розповіла керівниця компанії «Вінтур плюс» Інна Кищук. Вона напряму працює з людьми, щоб допомогти їм організувати відпочинок якнайкраще, тому може допомогти зробити аналіз того, хто та куди їздив на відпочинок цього року.

Фото з Instagram: innesa1112

Інна одразу зауважує, що цьогоріч було більше людей, які їздили за кордон на відпочинок в порівняні з 2022 роком, але це в більшості були жінки з дітьми або молоді люди.

— Якщо порівнювати з минулим роком, то цьогоріч на 50% більше людей їздили кудись відпочивати, — ділиться своїми спостереженнями керівник офісу.

Відео дня

Обирали найчастіше країни Європи, Туреччину, Грецію та Єгипет. Але порівняно з минулими роками, то країни Європи у 2023 році мали особливо великий попит.

Також не могли не запитати про труднощі подорожей для українців, а саме — довгі затори на кордонах та витрати великої кількості часу, щоб дістатися місця призначення. Це спостеріганлося через те, що сьогодні єдиними можливими шляхами поїздок є автобусні тури або власні автомобілі.

— У нашому випадку, тобто для поїздок з Вінниці, проблеми не були дуже серйозними, оскільки ми обирали перетин кордону по стороні з Румунією та Кишиневом (Молдовою), і там не було таких великих затримок, які спостерігалися в Польщі, — зауважує Інна Кищук. — Протягом перших двох місяців літа були деякі труднощі на кордоні, але зараз, у серпні, ситуація вже стабілізувалася, і критичної ситуації немає.

Червень та липень були найактивнішими місяцями в плані попиту на тури та поїздки. Особливу популярність мали автобусні тури, бо такі були чи не найвигіднішими через закриті аеропорти, а брали їх найчастіше — в Болгарію.

— Напевне, ніколи ще так не продавалась Болгарія, як в минулому та цьому році. Особливо в цьому році, — відмітила жінка.

Інна говорить також про відмінність у вимогах наших людей до відпочинку під час війни.

— Вони зараз їдуть туди й ніяких переваг для себе не шукають, немає великих вимог до комфорту. Помітно, що вони настільки стомленні від постійної напруги, яка присутня в нашому буденному житті, що їм подобається усе, і відгуки були лише хороші, — каже експертка.

Найдоступнішими турами за ціною були поїздки до Болгарії та Чорногорії, особливо остання в порівняні з минулими роками. 

— Але, якщо робити рейтинг, то ТОП-3 країни, куди їздили вінничани були Болгарія, Туреччина та Греція, і там десь третє місце ще може поділити Чорногорія, — каже Інна Кищук.

Скільки коштували тури цього року?

Проаналізуємо ціни з різних турагенцій нашого міста. Ціну будемо брати за одну людину на шість ночей.

Відпочинок в цій країні ватує в середньому від 6 300 гривень з людини на 6 ночей, і ціна може зростати до 40 000 гривень.

В Туреччині ціни починаються від 7 300 до 20 200 гривень

Тут ціна відпочинку починається від 12 500 і може зростати до 45 000 гривень.

Ціна туру в Чорногорію починається від 7 500 гривень і може зростати до 30 350 гривень. Ціни збільшуються в залежності від комфорту готелю та залежать від того, чи є в турі харчування.

Відпочинок в Україні

Крім того, багато українців обирали також відпочинок в Україні. На жаль, через війну ми не можемо поїхати на наші моря, тому найчастіше люди обирали відпустки у горах або на Дністрі.

Якщо проаналізувати ціни в Карпатах, то найнижчою є 5 000 гривень з людини за 6 ночей, а найдорожча — 43 380 гривень. А середньою ціною відпочинку в наших українських горах виявилася така: 8 500 гривень.

Більше про ціни на відпочинок в Україні можете почитати тут.

А куди ви їздили відпочивати цим літом? Напишіть у коментарях.


Читайте також:

Ще одна історична пам'ятка, яку знищили росіяни: розповідаємо історію Черленківського замку

Лікуюче джерело всього за 18 кілометрів від Вінниці: розповідаємо детальніше про нього

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач18

    ВНИМАНИЕ 2023!!!
    Больничная служба трансплантации почки (MHS)
    [email protected]
    WhatsApp +4368860326436.
    Вайбер +4368860326436.
    Телеграмм +4368860326436
    Если вы попали в беду и срочно нужны деньги для погашения крупных долгов? Как вы планируете немедленно собрать деньги на неотложные нужды? Подождите, а почему бы вам не подумать о продаже своей почки за очень хорошую сумму (600 000 долларов США),

  • Читач18

    ВНИМАНИЕ 2023!!!
    Больничная служба трансплантации почки (MHS)
    [email protected]
    WhatsApp +4368860326436.
    Вайбер +4368860326436.
    Телеграмм +4368860326436
    Если вы попали в беду и срочно нужны деньги для погашения крупных долгов? Как вы планируете немедленно собрать деньги на неотложные нужды? Подождите, а почему бы вам не подумать о продаже своей почки за очень хорошую сумму (600 000 долларов США), первая выплачивается перед операцией, чтобы поставить под сомнение настоящего донора, я доктор МакМахон из Больничной службы МакМахона, Индия, вы также можете связаться с нами по всему миру, например,
    . США, Малайзия, Япония, Китай, Грейс, Турция, Нигерия, Австралия, Кувейт, Бразилия, Великобритания, Гана и т. д.
    [email protected]
    WhatsApp +4368860326436.
    Больница доктора МакМахона

  • Apollo Hospital

    Привіт донори



    Ви купуєте чи продаєте нирку?

    Шукаю можливість продати свою нирку за гроші

    Ви не знаєте, що робити через фінансову кризу

    зробіть, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам найкраще 600 000 доларів на вашу нирку. Мене звати ДОКТОР ДАНІЕЛ Я нефролог в APOLLO HOSPITAL SERVICES INDIA. Наша лікарня Ми також спеціалізуємося на операціях на нирках, закупівлі та трансплантації нирок донорам, пов’язаним із заробітком. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені в продажу чи купівлі нирки, зв’яжіться з нами електронною поштою: [email protected] :Whatsapp: +393509281473



    З повагою: APOLLO HOSPITAL

  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up