Фіорди, північне сяйво, вулкани... Які ще ексклюзивні тури мають у вінницьких турагенціях?

Фіорди, північне сяйво, вулкани... Які ще ексклюзивні тури мають у вінницьких турагенціях?
Фото: турагенція «Артинов Travel»
  • Оригінальні авторські тури і поїздки стають все більш популярними. 
  • Розповімо про враження від таких подорожей та про ексклюзивні напрямки, які пропонують вінницькі турагенції.

Якщо ви думаєте, що в Вінниці пропонують тури лише в Туреччину чи Єгипет, інший пляжний і острівний відпочинок «все включено» — ви помиляєтеся. Запитуйте в турагенціях авторські тури і тоді ви на світ подивитеся іншими очима. 

Про такі туристичні ексклюзиви ми дізналися від менеджерів агенції «Артинов Travel». Хлопці розповідають, що збирають групи любителів драйву з усієї країни і везуть їх не туристичними стежками, а щоб показати дивину наймальовничіших куточків світу, що створила сама матінка-природа.

Ісландія

Знаєте, яке видовище найбільш захоплююче у світі? Це поєднання позаземних пейзажів й такого дивовижного природного явища, як північне сяйво.

Відео дня

В Ісландію до карантину теж організовували тури, але не для того, аби погуляти вуличками міст, зробити шопінг і відвідати заклади харчування.

Їхали туристи (це були не професійні екстремали, а в основному підприємці і айтішники, середній вік яких 30 років), аби побачити водоспади, чорні пляжі, льодовики, айсберги, вулкани, гейзери, морських котиків, ісландських поні, Атлантичний океан та багато чого іншого.

— Ми мешкали в котеджі та готували собі самі. Решту часу, групою із 12 чоловік, розсікали по Ісландії на авто, аби вполювати за північним сяйвом, насолодитися красою природи, яка тут зачаровує, — розповідає менеджер Віктор Степанчук. — Виїздили з котеджу рано вранці, бачили, як природа оживає. Поверталися з водоспадів, вулканів та гейзерів пізно ввечері.

Авторські тури для відчайдухів коштують 700-800 євро за 8 днів. У вартість входить переліт, проживання та авто.

Норвегія

Так само під враженням залишилися від індивідуального туру до Норвегії — країни, великих водоспадів, гір та дивовижних фіордів. 

— Природа — це те, за чим ми їдемо в цю країну. В Норвегію варто їхати за умиротворенням, внутрішньою гармонією та вмінням цінувати ті природні скарби, якими так щедро ділиться з нами планета,— продовжує Віктор. — Повноводні річки і грандіозні водоспади, білосніжні гірські вершини і зелені ліси, небо, що відбивається в гладі озер, фантастичні фіорди і льодовики, — це особлива магія природи. В програму також входять фотосесії на Язику Троля, на Висячому камені.

Індивідуальні тури в цю країни коштували 650-700 євро з людини за 8 днів. У вартість так само входить проживання в котеджах, переліт та авто.

Балі

Також турагенція влаштовувала індивідуальні тури для поціновувачів Азії. На Балі теж їздили групою із 12 людей на два тижні.

На острові Індонезії можна і джунглями гуляти, в гори підніматися, на небесних гойдалці фотографуватися, вулкани розглядати і серфінгом займатися. Менеджери з туризму розповідають, що в цій країні не обійшлося без екстра ситуацій.

— Місцеві організували нам тур індивідуальний поїздку на невеликий, проте екзотичний острівець, — розповідає далі представник «Артинов Travel». — Обіцяли, що місцеві організують нам екскурсії. Приїхали, а місцеві аборигени, які назвалися гідами ні слова англійською не знають. Дали нам буклети, щоб ми не загубилися на місцевості. Ми були в шоці, бо мобільного зв'язку на острові немає. Добре, що назад без проблем доставили. До речі, після таких прогулянок невеликі порізи чи укуси комахами довго не гоїлися, бо на Балі висока вологість.

Такий екзотичний відпочинок коштує в середньому 1800 євро за два тижні. У вартість входить переліт і проживання в котеджах.

Туреччина, Грузія, Україна

Також в «Артинов Travel» розповіли про індивідуальний тур на гірськолижний курорт Ерджієс в Туреччину. На новорічні свята туди їхала група з 48-ми чоловік, аби покататися на місцевих схилах  і відсвяткувати. 

— Звісно, ресторан був заброньований, — ділиться Віктор Степанчук. —Та коли дісталися до місця призначення, виявилося, що на курорті посилили карантин. Довелося святкувати в двох великих номерах з терасами, які люб'язно надали власники готелю. Але від того подорож в це казкове місце ніяк не зіпсувалася.

Тур на лижі і серфінг в Туреччині коштував 690 євро на шість днів.

Незабаром менеджери турагенції організовують індивідуальний тур в Кападокію, аби політати на повітряних кулях, відвідати підземні місто і гори та насолодитися місцевим колоритом. Можливо, буде Грузія, яка для українців вже відкрила свої двері.

Також традиційно органозовуватимуть індивідуальні тури по Заходу і Півдню України, аби насолодитися нашими неймовірними краєвидами і загадками природи, поки решта світу зачинена для нас. 

 

Читайте також:

Гамарджоба, генацвале! Грузія відкрилася з новими правилами в’їзду для українців

Час для подорожей. Дізналися, куди пропонують поїхати вінницькі турагенції весною

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up