Час для подорожей. Дізналися, куди пропонують поїхати вінницькі турагенції весною

Час для подорожей. Дізналися, куди пропонують поїхати вінницькі турагенції весною
фото ілюстративне
  • Весна — час для свіжих вражень та нових емоції. А де їх найкраще шукати, як не у подорожах? Дізналися, які поїздки пропонують вінницькі турагенції цієї весни. 

Оскільки Україна має чимало місць, які справді зачаровують красою, і водночас поїхати у подорож нашою країною буде дешевше — ми зібрали для вас варіанти відпочинку саме у наших краях. 

Переглянули пропозиції вінницький турагенцій та зібрали перелік найпопулярніших напрямків цієї весни. Проте, попереджаємо, що у час пандемії відвідувати місця масових скупчень не бажано. Тож, варто бути максимально обережним, якщо ви вирішили їхати у мандрівку, щоб не заразитися коронавірусом. 

Драгобрат у березні

Драгобрат — це найвисокогірніший гірськолижний курорт України. Він розташований на висоті 1400 метрів над рівнем моря. Таке географічне розміщення забезпечує схили Драгобрату натуральним сніговим покривом у березні, як мінімум. Тож, цей курорт популярний і на початку весни. 

Відео дня

Тур-клуб «Бідняжка» пропонують поїхати у гори з 4 до 8 березня. Кажуть, що на Драгобраті створені ідеальні умови для любителів екстремального відпочинку: 20 гірськолижних трас різної складності, сучасна інфраструктура та неймовірні гірські пейзажі. Вартість їхнього туру — 2 800 гривень. Турагенція «Бомба-тур» теж пропонує завітати на Драгобрат. До прикладу, пропонують поїздку з 11 до 15 березня. Обіцяють насичену програму та хороше харчування за 2 250 гривень. 

Весняний вікенд у Карпатах

Відпочинок у наших Карпатах популярний у будь-яку пору року. Проте, коли природа прокидається, то гори виглядають по-особливому. 

Тур-клуб «Бідняжка» з 12 до 15 березня пропонує долучитися до поїздки у Буковель. Її вартість —  1 080 гривень. Пишуть, що весняний вікенд в Карпатах — це пронизаний чистим гірським повітрям незабутній відпочинок в горах серед хвойних лісів, гірських річок і струмків, цілющих джерел та озер. Це колоритна прогулянка до однокаскадного красеня водоспаду. Це драйвові покатушки на джипах на вершинах гір. Можна ж вибрати і ще більш активний відпочинок. Наприклад, піднятися на гору Стримбу. 

Відпочинок весною у Карпатах пропонує і «Фора-тур». Тут організовують три дні у Карпатах за 1 450 гривень. Під час подорожі ви побачите стежку Довбуша, Яремче, зможете відпочити у чанах та відвідаєте етнопарк «Гуцул-Ленд».

Турагенція «Бомба-тур» теж пропонує відпочити у Карпатах. Провести два дні, 13-14 березня, можна за 995 гривень. Ви зможете побачити й знамениті карпатські водоспади, і відпочити у чанах, і побувати в Яремче та багато іншого. 

Закарпаття у час цвітіння сакур

Щороку в середині квітня в Закарпатті зацвітає сакура. Щороку, щоб побачити красиве природне явище, в Ужгород з'їжджаються тисячі туристів. Пік цвітіння, коли гілки сакури вкриваються пишними рожевими квітами дійсно зачаровуюче явище

Тур-клуб «Бідняжка» організовують туди поїздку з 9 по 12 квітня. Вартість — 1 220 гривень. Як пишуть організатори, крім того, що ви побачите неймовірні вулиці з сакурами, також на нас чекає купання в чанах на відкритому вогні і в термальних джерелах, смачна закарпатська та угорська кухня, ароматне закарпатське вино і екологічно чисті продукти.

Туристичний оператор «Бомба-тур» теж запрошує вінничан полюбуватися цвітінням сакур у квітні. Організатори кажуть, що мандрівники відвідають цікаві екскурсії, смачні дегустації вин та релакс в термальних водах.

Прогулянки у Львові

Як багатьом вже, ймовірно, відомо, якщо бажаєте колоритно відпочити — вирушайте до Львова. Там вас радісно зустрінуть, смачно нагодують, і подбають про ваше дозвілля. Вінницькі турагенції весною активно організовують туди мандрівки. 

Турагенція «Фора-тур», наприклад, пропонує відсвяткувати 8 березня у Львові. Обіцяють вікенд, наповнений смаком кави, шоколаду, цікавими розмовами та приємною атмосферою. Тривалість мандрівки два дні, а вартість — 1 050 гривень. 

Можна знайти й пікантні екскурсії у Львів. Наприклад, турагенція «Бомба-тур» організовує мандрівку для пар, але лише повнолітніх. Бо під час подорожі організатори обіцяють відкрити Львів з пікантної сторони. На мандрівників чекають тематичні екскурсії вечірнім містом, відвідини закладу «Мазох» та обіцяють познайомити з нічним життям Львову. Вартість поїздки за два дні — 1 800 гривень. 

Тур-клуб «Бідняжки» теж організовують поїздку у культурну столицю України. Наприклад, обіцяють два дні гастрономічного забігу, готель в самому центрі Львова та крута компанія поруч. Ви зможете познайомитись з нічним життям міста та насолодитися прогулянками хоч до сходу сонця. Вартість — 1 350 гривень. 

Як подорожувати безпечно?

Як читаємо на сторінці Центру громадського здоров'я МОЗ, не слід вирушати у подорож, якщо відчуваєте погіршення самопочуття, або у вас з’явилися підвищення температури тіла, нежить, біль в горлі, кашель, чи пройшло менше 14 днів з моменту контакту із випадком підтвердженого захворювання на COVID-19.

Також варто уникати подорожей людям, які у групі ризику: старші 60 років, ті, хто мають хронічні захворювання легень і серцево-судинної системи, цукровий діабет, ниркову недостатність, аутоімунні захворювання, імуносупресивні стани.

Читайте також: 

Життя без м’яса. Розбираємося, чи дружня Вінниця до вегетаріанців та веганів

Леся Українка і Поділля: архів Вінницької області презентував тематичну онлайн-виставку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up