З’явилася нова онлайн-мапа з найпростішими укриттями. Таких у Вінниці понад тисяча

З’явилася нова онлайн-мапа з найпростішими укриттями. Таких у Вінниці понад тисяча
Ілюстративне зображення
  • Нова мапа містить затверджений ДСНС перелік приміщень, які можна використовувати для тимчасового перебування під час сигналу «Повітряна тривога». На мапі показано адреси 1339 укриттів.

Наразі онлайн-мапа працює у тестовому режимі, — про це йдеться на сайті Вінницької міської ради. Якраз там займалися розробкою нової карти.

«Мапа працює як на мобільних пристроях, так і на комп’ютерах. Важливо, що у власників мобільних телефонів має бути увімкнена геолокація, також знайти своє місцеперебування можна і в ручному режимі. Для зручності пошуку приміщень на мапі ми розділили об’єкти на три типи: приміщення ОСББ, приміщення управляючих компаній та адміністративно-комерційні приміщення. Вони позначені різними кольорами. При натисканні на приміщення можна побачити його адресу і прокласти найближчий маршрут, як туди потрапити. Мапа та перелік об'єктів укриття будуть постійно уточнюватися і доповнюватися», — розповів директор департаменту інформаційних технологій Володимир Романенко.

Переглянути електронну мапу приміщень можна ТУТ. Відомо також, що на зупинках громадського транспорту та в місцях масового скупчення людей незабаром розмістять інформаційні покажчики у вигляді QR-коду з посиланням на нову мапу.

Відео дня

Читайте також:

«Половина комунальних сховищ не готова до використання», — повідомили «20 хвилин» у міській раді

«Відібрали 139 укриттів»: про що ще йдеться у відповіді військової адміністрації на запит «20 хвилин»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Natasha Makarova

    А можно фамилии авторов сего "шедевра" и тех, кто утверждал вот это, в студию?
  • Svetlana Reva

    Таку iнформацiю не оголошуеться
  • Владислав Сушинський

    Друзі, щоб ви зрозуміли снаряд або ракета, яка влучає в житловий будинок автоматично перетворює грьобаний ПІДВАЛ на братську могилу, як це відбувається в Харкові, Бахмуті, Часовому Ярі та ін. містах.
  • Natasha Makarova

    это издевка такая, что ли?

keyboard_arrow_up