Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО

Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО
  • Росіяни у ніч на 18 квітня запустили по Україні 13 ударних БпЛА типу Shahed-131/136, сили протиповітряної оборони усі їх збили.

Як інформують Повітряні сили, усі запущені 13 «шахедів» збили зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України.

ППО працювала у Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Полтавській, Хмельницькій, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Відзначимо, що близько опівночі 18 квітня Повітряні сили повідомили про рух груп російських «Шахедів», на Хмельниччині та Івано-Франківщині пролунали вибухи. Ворожа атака тривала всю ніч. О 7.29 ранку Повітряні сили повідомили про відбій загрози.

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Поранені кричать не так від болю, як від травматичного шоку» — лікар повернувся з фронту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ксюшка Квасюк

    Дякую кожному захиснику, бережи Вас Господи, повертайтесь живими додому
  • Оля Окульська

    Дякуємо

keyboard_arrow_up