«За заслуги перед Вінницею»: пілот з позивним Karaya отримав почесну нагороду

«За заслуги перед Вінницею»: пілот з позивним Karaya отримав почесну нагороду
  • Сьогодні, 6 грудня, відзначають День Збройних Сил України. Міський голова Сергій Моргунов нагородив військовослужбовців.
  • Він вручив захисникам Подяки Вінницької міської ради та її виконавчого комітету за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків по захисту Батьківщини.

На початку зустрічі всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять загиблих Героїв. Очільник громади подякував військовослужбовцям за їх вагомий внесок у збереження нашої держави, за те, що воїни боронять її суверенітет, кордони та повітряний простір.

Нагорода для Героїв

Двоє військових отримали Почесні відзнаки міського голови «За заслуги перед Вінницею», серед них і пілот з позивним Karaya. 

Відео дня

Льотчик на позивний KARAYA, нагадаємо, ввечері 12 жовтня знищив п'ять іранських дронів та через пошкодження літака катапультувався на Вінниччині, відвівши винищувач від населеного пункту. Військовий розповів, чому вибрав такий позивний та що він означає.

Читайте по цього пілота в матеріалах:

«Події 24 лютого показали, що без єдності Збройних Сил України та українського народу нам не перемогти. Наша єдність зламала хребет другої армії в світі», — говорить Сергій Моргунов.

Подяка волонтерам

Також міський голова подякував волонтерам за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху на території Вінницької міської територіальної громади, за їх самовідданість та небайдужість, проявлені під час надання допомоги захисникам України та внутрішньо переміщеним особам, які проїздили Вінницю транзитом або ж залишались у місті.

«Хочу подякувати нашим волонтерам. Вони достатньо активно допомагали та продовжують допомагати Збройним Силам України та людям, які вимушені були полишити свої домівки та їхали у невідоме, — наголосив Сергій Моргунов. — Дякую за активну роботу, взаємодію та згуртованість, я думаю усі її відчувають, особливо наші захисники на фронті».

Вчора, 5 грудня, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні.  У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

Також розповідаємо, про шість способів, як зарядити мобільний телефон та що має зробити кожен вінничанин.

 

Читайте також:

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності (Мапа з адресами)

Вінницькі військові підняли синьо-жовтий прапор у Благодатному на Херсонщині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Галина Грєбєннікова

    Вітаю, дякую за сміливість!!!
  • Виктория Соколова

    Дякуємо,низько вклоняємосьі дякуємо Вашим рідним,повага Всім воїнам України
  • Юлия Шеремет

    Зі Святом! 🇺🇦БАЖАЄМО МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я 💪І ЯНГОЛА ХРАНИТЕЛЯ 😇ЗАВЖДИ!
    Уклін до землі за захист🙏💪💙💛
  • Люба Павельчук

    Щиро приєднуюсь до привітань і бажаю ,мужньому льотчику ,вдалих польотів,легких приземлень ,міцного здоров'я,щасливої долі і миру , перемоги понад усе.

keyboard_arrow_up