З фасаду будівлі майбутнього туристичного хабу зняли риштування. Який вигляд має після ремонту

З фасаду будівлі майбутнього туристичного хабу зняли риштування. Який вигляд має після ремонту
  • Орієнтовно в грудні має завершитися реконструкція будівлі на Соборній, 89. Наступного року у ній розпочне працювати найбільший в Україні ТурХаб.

У березні цього року ми розповідали, що у самісінькому центрі Вінниці з’явиться туристичний хаб. На першому поверсі там діятиме інфоцентр, де гості міста отримуватимуть детальну інформацію про туристичні цікавинки нашого міста й області, будуть записуватися на екскурсії тощо. 

Крім того, у хабі будуть зали для проведення конференцій, лекцій та інших навчальних заходів з туризму. Ще на першому поверсі запланована кав’ярня з літньою терасою та магазин сувенірів.

Другий поверх віддадуть під офіси працівників департаменту туризму й маркетингу. На третьому з’явиться коворкінг для людей й компаній, що дотичні до туризму. 

Відео дня

На початку жовтня міський голова Вінниці говорив, що завершити реконструкцію планують в грудні.  Він також писав, що в будівлі підсилили фундамент, влаштували монолітні міжповерхові перекриття, укріпили стіни, повністю замінили старий дах. Поза тим, хаб матиме ліфт, інклюзивний санвузол та пеленальну кімнату. 

Днями з фасаду будівлі зняли риштування. Тепер можна бачити, який матиме вигляд майбутній туристичний хаб Вінниці.

Попередня візуалізація реконструкції будівлі:

Читайте також:

«Нам не запропонували ніякої альтернативи»: чому закривають найстаріший кінотеатр Вінниці

Демонтували колії та вирили котлован. Як за два тижні реконструкції змінилася Батозька

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • AK

    А вжиток агліцького слова "hub" у мові, це щоб круто для приєжих було, чи це мовна олігофренія авторів?

    vik n reply AK

    hub спивзвучно с порнохаб  щоб  загранычни  изврощеньци знали що   оны по адрису.я и не сомневаюсь кто там процювати буде .грантоеды и диткы "своих" с горисполкома.вот так у нас незаменто сформировалась класовая  борьба.скоро  богатые будут узаконены.и рабство

    AK reply vik n

    Теж подумав, що роблять 3 поверх для гранатоїдів. Ажде про його існування можна буде дізнатись з паперів.

    AK reply AK

    Центр, відділ, осередок, підрозділ, середовище, пункт, вузловий пункт, ланка.
  • Читач52

    А книжний магазин залишиться? Не виженуть їх? Адже у Вінниці їх і так майже не має. Декому ще потрібні друковані книжки, тим більше що рівень магазину достойний

    AK reply Читач52

    Книжок нині вже третій рік як не читають — навчання посадили карантин, а всілякі ригаловки та торгівля працюють, всі здобутки недолугі членограї зливають. Адепти зе не потребують знань і книжок, хіба що цю:

    vik n reply AK

    тихше  тихше  а то побратимы у  гробах  попереворачуються  от таких слив.клупнику  щоб пулякам собирати  тожэ  треба  зослужити

    vik n reply Читач52

    а нащо вам книжкы.у  польщу усих  беруть

keyboard_arrow_up