Як Віктор Бронюк на повітряній кулі над Кам’янцем-Подільським літав (ВІДЕО)

Як Віктор Бронюк на повітряній кулі над Кам’янцем-Подільським літав (ВІДЕО)

Вінничанин Віктор Бронюк долучився до фестивалю “Золота Омега”. Чоловік, коли летів на повітряній кулі, давав прямий ефір.

Фестиваль “Золота Омега” щороку збирає сотні людей. Вартість польоту на повітряній кулі для 1 особи складає 2,5 тисячі гривень, а вечірній політ у суботу – 3 тисячі гривень. Дітей від 7 до 10 років обіцяли катати у півціни.

Долучився до фестивалю, що проходив у Кам’янці-Подільському, і вінницький співак Віктор Бронюк.

Як це було дивіться у відео:

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • narat

    Бронюк - провокатор, один из организаторов евромайдана в Виннице. Боролся за европейские стандарты. В связи с этим объявляется флэшмоб - принеси платежку бронюку. Пусть этот тип платит по коммунальным тарифам. На шарике он летает.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:00 Цілує орден сина… Очільник ОВА вручив родинам Захисників почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up