Як евакуювати свій бізнес до нової громади. Інфографіка та приклади

Як евакуювати свій бізнес до нової громади. Інфографіка та приклади
  • І маленьке підприємство, і потужне виробництво — евакуювати свій бізнес просто, коли маєш чіткий алгоритм дій. Ба більше, держава допоможе не лише перевезти все обладнання, а й підшукати приміщення для відновлення роботи. Розповідаємо, як це зробити.

Наші друзі з редакції «ШоТам» підготували покрокову інструкцію, яка допоможе під час релокейту  підприємства.

Як діяти та на що слід звернути увагу — про це та інше у наступних інфографіках:

Відео дня

«Завод вивозили під обстрілами». Як підприємство з Харкова перезапустили у Вінниці

Раніше ми розповідали про досвід релокації харківського підприємства «Сталекс», яке навесні перезапустилося у Вінниці. Але, як виявилося, у нашому місті працює ще один завод з Харківщини.

Це підприємство «УКпостач», що є частиною холдингу UBC Group. Як і вінницький завод Green Cool, тут також випускають холодильне обладнання.

Підприємство «УКпостач» з початку повномасштабної війни потерпало від російських обстрілів. Завод був за шість кілометрів від Харкова, в місті Дергачі.

Аби врятувати персонал та агрегати компанія переїхала до Вінниці. За літо сюди перевезли 600 фур зі станками та готовою продукцією.

Як відновили виробництво у Вінниці, скільки мають співробітників та чи треба ще людей у штат? Про це детально дізнавайтеся за посиланням.

«Завод вивозили під обстрілами». Як підприємство з Харкова перезапустили у Вінниці

Пішли космічні гроші на переїзд. Історія підприємства, яке перемістилося на Вінниччину

Компанія «Контакт» запустилася практично водночас із проголошенням незалежності України й продовжує працювати навіть сьогодні. До 24-го лютого всі потужності зосереджувалися на Донеччині, однак нині частину виробництва довелося евакуювати.

Директор Василь Мазурін спочатку навіть не думав, що доведеться вивозити компанію, адже війна на сході була вже давно. Усі звикли й ніхто не тікав. Але повномасштабне вторгнення змусило підприємця змінити свою думку. За два тижні директор заводу зумів знайти приміщення та отримати допомогу від влади, щоб евакуювати людей та обладнання. А запуститися і відновити роботу вдалося майже одразу після переїзду. Читати далі...

 

Читайте також:

Як знайти роботу в новій громаді? Поради для переселенців (Інфографіка)

Знайди роботу в один клік. В Україні запустили єдиний портал вакансій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up