Водія тролейбусу, що був на роботі п’яним – звільнили

Водія тролейбусу, що був на роботі п’яним – звільнили
Працівники трамвайно-тролейбусного управління провели на підприємстві розслідування випадку вживання спиртного під час роботи їх водієм. Чоловіка звільнили

 

У березні, перевіряючи пасажирський транспорт, інспектори ДАІ підійшли до водія тролейбуса. В цей час чоловік знаходився в салоні тролейбусу у нетверезому стані.

Тролейбус, що працював на десятому маршруті, пасажирів не перевозив і знаходився на кінцевій зупинці маршруту. Працівниками ДАІ на порушника складено адміністративний протокол.

Відео дня
> - Перед виїздом на лінію водій пройшов обов’язкове обстеження в медпункті підприємства і при перевірці знаходився у тверезому стані, тому, скоріш за все, він «хильнув» чарку в обідню перерву, - каже начальник ТТУ Микола Форманюк.

За результатами службового розслідування на підприємстві водія звільнили з роботи.

- Таке порушення є недопустимим, адже від водія громадського транспорту залежить життя та здоров’я десятків людей, - каже Микола Форманюк. – Порушення дисципліни водіями жорстко контролюється і я не допущу, щоб люди, які безвідповідально та халатно ставляться до своїх обов’язків, працювали в ТТУ. Всі працівники про це попереджені.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Большая часть не водители , а водилы и мудилы ! У меня такое чувство что они все обкуренные и бухие ! Дергают тролейбусами и трамваями как первый раз за рулем , а сделаешь замечание так это "бычье" очень "вежливо" огрызается в ответ . Ну , а за нарушения правил дорожного движения уже можна роман написать !
  • Anonymous

    НУ ЩО ТО ЗА "ЗВІЛЬНИЛИ"??? ОСЬ ЦЕ ТО СПРАВА.... ВІЗ ЛЮДЕЙ В НЕТВЕРЕЗОМУ ВИГЛЯДІ, МАБУТЬ, ДОБРЯЧЕ ХИЛЬНУВ...ЯКЩО ЙОГО ЗУПИНИЛИ ДАІ... І ЗА ЦЕ - ПРОСТО ЗВІЛЬНИЛИ????
  • Anonymous

    у меня фото неоткрывается. может верную сылку дадите

    Anonymous reply Anonymous

    http://www.fotolink.su/pic_m/9ee663f59babc823264a9694ad2d7ccc.jpg вот вот исправил
  • Anonymous

    Лутче напиши как перед приездом янека троль на 600летия здох и его тягачом мусорня оттягивала за поворот с Келецкой на 600 летия, видимо очковали вдруг терористы с троллейбуса выйдут
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up